Vartotojo ev321 pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-30 13:28:54 | Nuoroda

na su 70 tai antram sraute turetumet but, as 11gr, pas mus visi 70 gavo kaip laike, tokia jau tendencija keleta metu laikosi :)

cia kazkas apie anatomija snekejo... mokykloj labai patiko :D idomu kokia anatomija jus moketes? :D siaip tai jei nei teveliai nei draugai medicinos srity nesisuka, tai jus net neisivaizduojat kas yra anatomija...

Žinutė parašyta: 2010-07-31 16:04:39 | Nuoroda
klaudija. rašė:

 nors sunku ir kartais ziauriai uzknisa cia .. bet nekeisciau i nieka kita kmu :D pirmame kurse tai nelabai idomu, chemija fizika, matematika ir tt... bet va veliau tai smagu :)

 dar ziauriai neuzknisa, palauk 3 kurso 2pusmecio, plaukus noresis rautis :DDD va tada pasijaus kas yra sunku ir kad mokaisi KMU :D

Žinutė parašyta: 2010-07-31 19:25:32 | Nuoroda
Vytaaas rašė:
 

 Ka tada tenka mokytis? :D

 viska :D

mikrobiologija, kur klausimai skamba taip:

Neisseria spp.: gonokokai, būdingos biologinės savybės, sukeliamos infekcijos, ekologija, epidemiologija, perdavimo būdai, vaidmuo infekcinėje patologijoje, virulentiškumo veiksniai, imunitetas.

ir tokiu mikroorganizmu reik ne viena ismokt ir ne 2, galiausiai viskas susimaiso, anatomijos visa nervu sistema, gerai jei gera galvele turi ir 1 kurse ismokai taip kad atsimeni iki 3 :D mano sraute tokiu zmoniu  buvo gal 2-3 :DDD visi kiti mokes ciut ne viska is naujo... na ateisit ir jus iki to...Na jei jau jum nebebus probleminio mokymosi tai bus tada fiziologijos ciklas, farmakologija.. na bet kokiu atveju 3 kurse bus ka veikt :DDD ir ne visi ji baigia, ir daznas dar po skola i kisene isideda... siaip db kai prisimeni tai smagu, bet nieku gyvu nekartociau, dziaugiuos kad pasibaigiau gerai ir einu pirmyn :))

Žinutė parašyta: 2010-07-31 19:33:16 | Nuoroda

na o siaip kai istojau tai visiskai visas mokymas buvo kitoks nei tikejausi, mokykloje mokiausi labai gerai, viska gerai isimindavau ir galvelej ilgai islikdavo, jei kontroliniui ruosdavaus is vakaro, gaudavau 9-10, jei eidavau nesikartojus, tai kokius 8..

o cia viskas kitaip, 2metus eksperimentavimo kaip reikia ruostis egzaminam, taigi rasti 2 budai:

viska iskali zodis i zodi, ir po egzo savaite viska pamirsti, arba sistemingai mokaisi, pradedi egzaminui ruostis 3 savaites pries ji, eini beveik viska mokedama, taciau isejus vis dar nesi tikra ar islaikei... antruoju atveju kazkas galvelej pasilieka, bet ir nedidele dalis, nes medziagos visada reikia labai daug isisavinti, o laiko buna labai mazai, todel labai reikia moket ji isnaudot:)

na gal nelb linksmai cia nuteikiau, bet tikrai nera cia taip kaip mokykloj, nera net ka lyginti...

bet kadangi niekur kitur saves neisivaizduoju, tai nekeisciau nieko, dziaugiuosi kur mokausi, nors pries kiekviena egza atrodo jau blogiau but nebegali, bet po jo vel nori mokintis, vel viskas gerai:)

tai jei medicina yra tavo svajone, tai verta jos siekti ;)