Vartotojo Gretab pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-02-21 18:45:15 | Nuoroda

Sveiki visi 10 ir ne tik:D man labai ydomu apie ka svajojate? kuo norite buti? Kodel?  Pasikalbekim. Taigi pradesiu nuo saves. Lb ilgai blaskiausi ir niekaip negalejau nuspresti kuo gi as noriu butu? Galvojau nuo zurnalistikos, kulturos vadybos iki medicinos. Ir stai pagaliau galiu pasakyti apsisprendziau -  noriu buti gydytoja. Nors ilgus metus to labai kraciausi, mano tevai medikai taigi visi vis sakydavo va auga nauja karta ir t.t. ( Maza kaznai praleisdavai ligonineje, net balta chalata turejau, lb patiko man ten vaidinti padedancia:) )Bet vasara eilini karta is neturejimo ka veikti nuejau pas mama i priemimo skyriu padeti. Tada kaip tik dirbo jaunas daktaras, neseniai pabaiges, bet tikras profas, pradejom sneketis ka zadu mokytis ir pan ir jis mane net lb sudomino medicina. Dave labai naudingu priezasciu uz. ir uz tai lb dekinga. Tada viska permasciau ir supratau, kad as visada zinojau kuo noriu buti tik to kraciausi, nenorejau kad kiti manytu, kad tevai man primete kuo noriu buti. Reziume: mano gyvenimo tikslas medicina:) Gal kas jau istojas dar vyresnis irgi zada rinktis medicina? kokius lygius emet? Pasidalinkit patirtimi visi ne tik svajojantys apie medicina. Labai ydomu ko kas nori.

Žinutė parašyta: 2011-02-21 20:41:12 | Nuoroda

sveiki visi, nors esu tik 10 rupi keli klausimai.

1. Ar man prides balu uz siu metu chemijos rajonines olimpiados 2 vieta, jei kartais kitais metais nepasisektu?

2. Kiek balu prideda uz prizines vienas nacionaliuose konkursuose (as rasiau projekta su savo chemijos mokytoja ES JMK - Europos Sajungos jaunuju mokslininku konkursui chemijos sriti)

3. Kokiu lygiu emet fizika?

4. O uz fizikos 3 vieta rajone pridetu balu?

Is anksto dekoju uz ats labai lauksiu

Žinutė parašyta: 2011-02-22 11:25:53 | Nuoroda

Na del olimpiadu tai aisku, o snd klausiau mokytojos del konkurso tai sake uz prizines vietas net 3 BALUS PRIDEDA. TAIP KAD TIKIUOSI PASISEKS APSIGINTI DARBA KOVO 21-23D. :)

Žinutė parašyta: 2011-02-22 12:37:19 | Nuoroda

Tai vat ir as pasisakysiu :) savaitgali gavau isankstine b-day dovana loptop'a. Dell latitude E5510.

Žinutė parašyta: 2011-02-22 20:42:18 | Nuoroda
Beprotybė rašė:

 Kaip  kūūl. Tiek daug ateities  medikų .

 Joa, kazkaip jau senokai traukia, pratesiu dinastija kaip sakoma :) (bet zinoma ne del to ten noriu). O tu jau istojus? Neseniai as cia tik prisijungus tai sorry jei kartojuosi:)

Žinutė parašyta: 2011-02-22 20:46:51 | Nuoroda

 

o FIZIKOS NEIMSI? AS TAI VAT NZN KA TU TA FIZIKA DARYT SEIP BEVEIK IS VISKO PAS MANE 10 TAIP KAD DEL MOKSLU NETURIU SUNKUMU BET NESINORI PER DAUG APSIKRAUT, KADANGI IR TAIP PERNELYG UZIMTA DAR MUZIKOS MOKYKLA KITAIS METAIS REIKS PABAIGT TAIP KAD NK GERO  NENUSIMATO :) O TU IRGI 10 ANE? IS KUR?

Žinutė parašyta: 2011-02-22 21:01:43 | Nuoroda
Salvis rašė:
Baršk rašė:

 Kiek žinau, papildomi balai duodami tik respublikinių olimpiadų, konkursų nugalėtojams ir t.t. Bet su tais konkursais yra taip, kad kai kurie duoda papildoma balą, o kiti ne.. Kaip dabar sužinot kurie- neįsivaizduoju. 

 Visi konkursai ir olimpiados, už kuriuos duodamas papildomas balas, išvardyti čia, pačiame paskutiniausiame puslapyje :)

 Dekui, o pvz parasyta Lietuvos mokiniu cheminos olimpiada tai cia nacionalinio etapo tipo 3 turo rezultatai, nes ir rajonine vadiona Lt mokiniu chemijos olim. tik kad parasyta 2 turas?

Žinutė parašyta: 2011-02-22 21:53:30 | Nuoroda
Etoatide rašė:

Oj,ne..Fizika,fuj ;DD.Fizikos nereikia ne metinio pažimio,nei egzamino,todėl džiaugiuos,kad šie metai paskutiniai.Na aš negaliu pasigirti,kad iš visur turiu 10,manau ne pažimy esmė.Taip,dešimtokė.Vakarų Lietuva;].

 Visai kitas galas Lietuvos:) as taip pat nesakau, kad visur  10  pas mane, bet kur reikia (chemija, fizika, biologija..) tik matkes 9:) Seip zinok patarciau pasiimt fizika b lygiu, nes 1 kurse jos bus nemazai, o  be to nezibia ar kmu nepadarys, kad reikia fizikos metinio ir t.t. taip kad manau geriau turet b lygi ir but ramiai")

Žinutė parašyta: 2011-02-22 22:04:18 | Nuoroda

Na, o as jau pakalbejau praeita antradieni:) ramu db. Kadangi siemet iskaita ivardyta kaip viesasis kalbejimas - tai kalba gali buti uzskaityti viesuose renginiuose. Taigi pas mus buvo metu gimnazisto rinkimai ir pretendentai turejo sakyt kalbas:) taip kad tikiuosi kad uzskaite nors ispradziu nebijojau, bet kai viska ok pasakius atsisedau atsileido nervai tai pradejo kojos drebet:) O seip jei kartais pasikeistu planai ir mum situ kalbu neuzskaitytu, tai kalbesiu apie sutartines, konsultavausi su pazistama lt mokytoja tai ji sake kad sita ir tarmes geriausios temos, galima daug pasakyt:)

Žinutė parašyta: 2011-02-23 07:40:41 | Nuoroda
Etoatide rašė:

Ot,gaila..:)Mirsiu(netiesiogine šio žodžio prasme)jei reiktų fizikos metinio.Aš jau dabar skaičiuoju paskutinius fizikos mėnesius,o ką kalbėt apie kitus metus;DD.

 Tai va, kad jie neapsisprendzia:)

Žinutė parašyta: 2011-02-23 13:12:23 | Nuoroda
Baršk rašė:

@Gretab  3 priede parašyta, kad vertinami tik 11~12 klasių olimpiadų pasiekimai.

 Dekui, neskaiciau visko:)

Žinutė parašyta: 2011-02-23 13:14:11 | Nuoroda
Baršk rašė:

Mm! Ačiū! Bet kartu su tiek daug naudingos informacijos atsirado naujas klausimas. Kaip suprantama ta "profesinė patirtis"? Rašoma:
"4. Papildomi kriterijai yra šie:
      ......
      4.4. profesinė patirtis "

 Cia man atrodo pvz jei dirbai savanore ligoninei ar pan su medicina susijusia veikla uziemiai kitom spec. tinka kitokia patirtis:) cia mano manymu sitaip reiketu interpretuoti.

Žinutė parašyta: 2011-02-23 18:47:18 | Nuoroda
Etoatide rašė:

Šiandien mums jau pristatė programas,tai biologiją ir chemiją siūlė tiems,kurie žada studijuoti mediciną,bet apie fiziką nė šnipšt..Fiziką siūlė daugumai vaikinų pasiimti ir tiems,kurie kažką galvoja su inžinerija.

 Pas mus tai buvo 25 SALCIO JAU ANTRA DIENA, TAI NK NEJO :) O seip su mumis tai tik lb apstrakciai dar kalbejo tiktai:) Seip vakar buvau pas dantiste tai su ja truputi pasnekejom tai ir ji sake, kad kmu niekaip neapsisprendzia ar reiks fizikos ar ne:( tai net ir nzn ka darysiu manau as ja b lygiu imsiu.

Žinutė parašyta: 2011-02-23 21:43:53 | Nuoroda
Etoatide rašė:

Jums "nuskilo" ;D.Bet tai kažkokia nesąmonė jeigu reiktų rinktis visus tris gamtos mokslus.Tai kiek suprantu taikaisi į LSMU?

 Seip oirmenybe teikiu vilniui, bet atsarginis planas LSMU taip kad reikia ziuret ko abiem reikia:) O tu kur nori? O pas jus daug norinciu i medicina?

Žinutė parašyta: 2011-02-23 22:37:24 | Nuoroda

Man arciau vilnius, bet bus kaip bus dziaugsiuosi istojus i nemokama:) seip dar viena klasioke nori o is kitu 5 klasiu tai tiksliai nzn bet nlb kas, viena nori i farmacija:)

Žinutė parašyta: 2011-02-23 22:39:27 | Nuoroda

O pas tave tevai gal irgi medikai? Seip visur vienodai gerai paruosia taip, kad as renkuosi pagal miesta, nors tete baige KMU bet tikrai nesako, kad varyt ten ir pan :)

Žinutė parašyta: 2011-02-24 19:54:31 | Nuoroda
iingridaa rašė:

Turiu didelę problemą!
Pasirinkau Literatūros 5 potemę : Literatūros kūrinių veikėjai paprastai vaizduojami kaip prieštaringos asmenybės. Ar tai patrauklu skaitytojams? Argumentuokite.
Pasirinkau neatsakingai ir nesuprasdama ką reiškia PRIEŠTARINGI. Gal kas turit kokios informacijos ar bent numant ką mano vietoje sakytumėt? Jei taip būčiau labai dėkinga už bet kokia info
el. paštas :
arba skype inguteaxd13
Ačiū :)
 

 Manau, siek tiek pvz galetum pasorenti is Doriano Grejaus portreto jei esi skaicius, o jeio ne tai klausk savo lt mokytojos kokia literatura jo rekomenduoja ir skaityk, nes be knygu klasikiniu, populiariu tu zuvus:)

Žinutė parašyta: 2011-02-25 13:42:10 | Nuoroda

Verte: vieninteles pasaulyje tokios nu cia ir unikalumui tinka, jei lankai muzikos mokykla gali galbeti apie disonansus cia skambancius labai nedarnu nes sekundu daug labai. Siulau zinok nueiti pas kokia muzikos mokytoja ji tau tikrai daugiau dar visko pasakytu. As irgi ruosiausi sia tema kalbeti, bet kadangi uzskaite kita kalba tyai ramu dabar:)

Žinutė parašyta: 2011-02-27 12:50:51 | Nuoroda

Sveiki, labai man įdomi jūsų nuomonė apie A.Andrijausko medikų mokyklą. Ar tikrai pasiteisina operacijų matymas? O gal geriau mokėti dėstytojui už vieną valantą tau asmenisko aiškinimo negu 40 lt už 3 visai grupei? ( Kaip spėju nemažai)

Žinutė parašyta: 2011-02-27 21:18:07 | Nuoroda
Salvis rašė:
Gretab rašė:

Ar tikrai pasiteisina operacijų matymas?

  Kaip būtent operacijų stebėjimas turėtų "pasiteisinti"? :) Kokio rezultato Tu tikiesi?

 Na gal  netaip ivardijau, bet mano klasioke ten vazineja,  sako tipo lb gerai ir bla bla bla. Na man kazkaip nezinau.... jei noreciau galeciau ir pas save pasiziureti. Na ta prasme, kad padeda suprasti, kitaip apsispresti ir t.t, As seip lb noreciau suzinoti ne apie operacijas, o to andrijausko kvalifikacija, kaip korepetitoriaus biologijos ir pan.