Vartotojo IevaPuo pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-14 20:30:57 | Nuoroda

Mano sesė pabaigė šitą specialybę. Nors mokėsi dieniniam skyriuj, bet nuo antro kurso pradėjo dirbt normalų darbą nuo 8h iki 17h ir į paskaitas nėjo, nebent į tas, kurios būdavo po darbo, dar į atsiskaitymus ir gaudavo padidintą stipendiją, antro kurso pabaigoj jau įsidarbino pagal specialybę. Bet ji ir šiaip labai gudri bei apsukri. Kas dėl studijų, tai sakė, kad žinios nelabai kur pritaikomos, darbe jų visai nereikia, o ir transporto vadybininku galima dirbt ir be popieriaus :) Sakė, kad kaip atėjo į universitetą tai ir išėjo tokia pat, nors, aišku, čia trubūt dėl paskaitų nelankymo. Bet kai pasakoja neįdomius ir nereikalingus dalykus tai nesinori ir lankyt tų paskaitų. Žiūrint kokia darbovietė, bet transporto vadybininkai uždirba neblogai (nuo 1500-2000 ir taip toliau), darbo užmokestis dažniausiai priklauso nuo tavęs paties. Tik kad karjeros galimybės, mano nuomone, ribotos. Gali būt tuo vadybininku, paskui kokiu skyriaus vadovu ar panašiai. O ką daugiausia sugalvosi - tai pats savo transporto įmonę įkursi. Labai praverčia mokėt daug kalbų, lenkų kalba transporto vadybininkui dabar beveik is a must, rusų ir anglų mokėjimas kaip savaime suprantamas. Šiaip kuo daugiau - tuo geriau. Ką apskritai apie VGTU galiu pasakyt - beveik visų techninių specialybių programos yra ryškiai pasenusios.

Žinutė parašyta: 2011-07-14 20:48:50 | Nuoroda

Sveiki, kas ką girdėjo apie kūrybines industrijas? Ar yra ten besimokančių? Ar patinka? Ar yra planuojančių ten stot? Kodėl taip nusprendėt? Ačiū :)

Žinutė parašyta: 2011-07-14 20:58:01 | Nuoroda

Sorry, pamačiau, kad už kelių puslapių tokia pat tema egzistuoja :) tik ištrint šitos neišeina.

Žinutė parašyta: 2011-07-15 11:32:45 | Nuoroda

Sveiki,

ar galima kur nors pasižiūrėti, kiek šiais metais ketinama priimti studentų į tam tikras studijų programas? O konkrečiau, į viešąją komunikaciją?

Ir ką reikia atsivežti kartu su savim, atvažiuojant pasirašyt sutarties su universitetu be aukščiau paminėtų dokumentų, jeigu nori kartu ir prašyti bendrabučio? Ar reikia kažkokių pažymų iš tėvų darboviečių? Apskritai, kaip ten viskas vyks?