Vartotojo JanisV pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-25 15:29:33 | Nuoroda
Aiwiz rašė:

Sveiki. MIFE informacinės technologijos domina. Kuo skiriasi ši spec. nuo informatikos? Kaip su šitos spec. sunkumu? ar daug aukštosios matematikos? beje kai sužinai kad įstojai, kada lėkti šnekėti dėl barako kambario? ir koks atstumas yra nuo barako, kur apgyvendina mifus iki mifo fakulteto??

Labas, studijuoju IT MIF'e. nėra labai sunku mokytis, bet mokytis teks. Matematikos nedaug, palyginus su kitomis specialybėmis, pavyzdžiui, neturim matematinės analizės (studentų siaubas).

Dėl bendrabučių galėsi parašyti prašymą per priėmimus, kai atvažiuosi pasirašyti sutarties, ten pat ir parašysi dėl bendrabučio, o ar gavai bendrabutį paaiškės rugpjūčio vidury, tuomet rugpjūčio gale, MIF studentams paskirtą dieną turėsi atkeliauti pas bendrabučio administratorių ir pasirašyti sutartį, gausi raktus ir galėsi gyventi, bet prieš tai iki kažkurios dienos (nepamenu dabar tiksliai) turėsi banku sumokėti 200LT avansą.

MIF'ą apgyvendina Saulėtekio al. 12, o fakultetas turi du pastatus, vienas yra Naugarduko g. 24 ir Didlaukio g. 47

Tai vat. Nuo bendrabučio iki naugarduko patalpų važiuosi ~40 minučių be persėdimo, o į didlaukio mif'ą važiuosi trumpiau, bet teks daryti persėdimą.

Žinutė parašyta: 2011-07-26 02:45:42 | Nuoroda

 Sveikinu visus įstojusius! O kitiems - sėkmės antrame ture :)