Vartotojo Nukoviau elnia pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-11-16 17:32:43 | Nuoroda

 Gera diena,

Norėčiau paklaust kokie maždaug minimalūs balai stojant į KTU Taikomąją Fiziką? Internetuose ieškojau bet neapturėjau laimės rast nieko verto dėmesio, tik 2006 metų minimalius balus, kurie manau nelabai aktualu šiom dienom.

Dėkui.

Žinutė parašyta: 2011-11-18 21:39:44 | Nuoroda

 Labas,

Norėčiau truputį pasikonsultuot, ką liaudis mano. Geriausiai man sekas tikslieji mokslai, tačiau niekaip neapsisprendžiu ką pasirinkti: matematiką, fiziką ar inžineriją.. Šiaip norėčiau labiau į patį mokslą gilintis, tai inžinerija gal mažiausiai norėčiau, nors kaip dalykas atrodo perspektyviausias. O kokios jūsų tuomonės? Labai man pasisektų jei gaučiau patarimų iš žmonių, already studijuojančių tuos dalykus, būtų labai malonu :>

Ačiū

Žinutė parašyta: 2011-12-18 19:39:30 | Nuoroda

 Sveiki,

Norėčiau labai paklausti, kokią bakalauro studijų programą yra rinktis geriau, jei ateityje yra planų studijuoti astrofiziką: fiziką ar kompiuterinę fiziką?

Taip pat butų tiesiog nuostabų išgirsti atsiliepimų ir žmonių, jau besimokančių kurią nors specialybę.

Ačiū.

Žinutė parašyta: 2012-06-27 20:02:05 | Nuoroda

 Labas vakaras,

Esu girdėjęs iš Kompiuterinę Fiziką baigusių žmonių, kad studijuoti tikrai nėra sunku šioje specialybėje. Tačiau ir balai į ją nėra didžiausi. Norėjau paklaust kaip su Fizika ar Moderniųjų technologijų Fizika ir Vadyba? Balai tikrai nėra žemi. O kaip ten mokytis? Sunku? Tik prašyčiau be jokių ten optimistinių spalvų "jei stengsies tai ir pavyks", o nuoširdžiai. Ar ypatingais gabumais nepasižymintis abiturientas nebūtų labai prislėgtas ten įstojęs?

Labai tikiuosi sulaukti atsakymų ir dėkoju.

Žinutė parašyta: 2012-07-11 10:00:30 | Nuoroda

 Sveiki,

Taigi neapsisprendziu kuria is siu dvieju specialybiu rasyti pirmu numeriu. Gal kas galetu tarti keleta zodeliu apie Bendraja ar Moderniuju technologiju fizika? Kurioje specialybeje mokytis sunkiau/lengviau, kur perspektyvos didesnes/mazesnes. Butu labai malonu.

Siaip linkciau prie Moderniuju technologiju, taciau tas nuvalkiotas zodelis "vadyba" neduoda ramybes. O bendroji fizika bijau, kad gali pasirodyti kiek per sunku.

Is anksto dekoju uz bet koki komentara.