Vartotojo michaelis pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2014-04-07 17:28:24 | Nuoroda

Sveiki,

baiginėju studijas šiuo metu ir kilo idėja, dabar kaip tik ant pavasario intensyvėja žemės darbai, galvoju pirkti bobcat technika ir atlikti įvairias paslaugas. Bobcat nuoma manau gal paklausi, juo galima atlikti galybę įvairiausių darbų tiek prie statybos darbų, tiek prie žemės. Žinoma bobcat aparatas gan nemažai kainuoja, bet ir pačio bobcat nuoma nėra pigi, jei surinkt pilną grafiką darbų - galima neblogai uždirbt pagal mane. 
Gal kas esate ką panašaus dirbę, turite žinių šioje srityje? Įdomu bet kokia informacija iš šios srities, šiuo metu pasikūriau puslapiuką nuomabobcat.lt/ ir galvoju pažiūrėt ant kiek nuoma yra paklausi. 
Lauksiu jūsų nuomonės;) 



 

 

 

Žinutė parašyta: 2014-04-07 23:42:31 | Nuoroda

Esu dirbęs trinkelių klojėju Vilniuje, ši niša visais laikais buvo pelininga, tiesiog reikia gerai kloti bei išmanyti savo amatą. Trinkelių dėjimas tokia kaip paslauga yra labai paklausi, pats domėjaus, kad man išgrįstų kiemą grindiniu, tačiau gal 5 meistrai pasakė, kad yra užimti daugiau nei po 4-6sav. ir visiškai nenorom kalbėjo. Iš to galima suprasti, kad meistrai turi pakankamai užsakymų. Tik lieka neaišku ar trinkelių klojimas krauna didelius pelnus :) 

Žinutė parašyta: 2014-04-07 23:43:46 | Nuoroda

www.klojimas-trinkelemis.lt/  čia yra ir ne autentiškų nuotraukų :D 

Žinutė parašyta: 2014-04-08 16:31:46 | Nuoroda

Oi, ne į tą temą parašiau atsiliepimą, čia gi trinkelių klojimas Vilniuje :D 

Žinutė parašyta: 2014-04-08 16:34:38 | Nuoroda

 geriausias pasirinkimas nuoma bobcat s175 ar s185 tai optimalios galio bobikas, prie jo tinka bene visi prisijungiami agregatai, jiem nestinga galios, o ten visi s250 ir t.t. prie statybu kai pats stataisi. 
Geriau atvezt klientui truputi silpnesni, kaina ta pati, o kuro sanaudos sumazeja, nusidevėjimas ir t.t. vėl mazeja, plius darbai trunka ilgiau.. tik didesniu bobiku privalumas, kad galima pakraut savivarti, siek tiek auksciau kelia, nes kai atvaziuoja tie is karjeru po 20 t daznai truksta aukscio. 
 

Žinutė parašyta: 2014-04-09 00:03:17 | Nuoroda

 Kitaip ir būti negali. 

Žinutė parašyta: 2014-04-09 00:03:59 | Nuoroda

 Hah

Žinutė parašyta: 2014-04-23 15:35:04 | Nuoroda
teikiu techninę pagalba kelyje Vilniuje ir aplinkiniuose miestuose, taip pat vykdau tarpmiestinius automobilių pervežimus, turiu patirtį automobilių remonto darbuose, tad galiu pilnai padėti ištikus nelaimei kelyje. Techninė pagalba kelyje Vilniaus mieste:
Automobilio užvedimas;
Rato pakeitimas;
Smulkūs važiuoklės ir variklio darbai;
Autmobilių ir mikroautobusų pervežimai.

Kiti darbai.
Mielai kviečiu pasiteirauti dėl kainų telefonu. http://technine.lt/   
Linkiu sėkmingo kelio, neskubėkite kelyje. 
 

Žinutė parašyta: 2017-01-16 21:25:18 | Nuoroda

Buhalterinės paslaugos Klaipėdoje teikiamos individualią veiklą ar įmonę turintiems asmenims, profesionalus praktikas - buhalteris atliks visus reikiamos su buhalterijos vedimu susijusius darbus. Buhalterinė apskaita yra pagrindinis mūsų įmonės darbas, todėl jį gerai išmanome.
Teikiame konsultacijas mokestiniais klausimais, buhalterinė apskaita yra labai kruopštus darbas, reikalaujantis įstatyminės bazės išmanimo ir jos sekimo, nes lietuvos buhalterijos reikalavimai keičiasi beveik kiekvienais metais, todėl nuolat tenka tvarkyti apleistą ar netvarkingą buhalteriją.

Buhalterės Eglės paslaugos pigiai teikiamos visais su mokesčiais susijusiais klausimais, patirtis - daugiau kaip 10 metų praktikoje. 

Buhalterinės paslaugos Klaipėdoje buhalterinė apskaita

 

 



 

Žinutė parašyta: 2018-05-06 22:19:25 | Nuoroda

 Sveiki visi, 

norėčiau pasiūlyti labai greitai populiarėjančią paslaugėlę - permanentinis makiažas Vilniuje. Mikropigmentacija tai yra specialių dažų įleidimas į paviršinį odos sluoksnį. Procedūra yra pakankamai greita, neskaudi ir panašiai. 

Galėsite pamiršti antakių priežiūrą bent 2 -3 metams, turėsite tobulas anatakių linijas, spalvą. Permanentinį makiažą darau jau 3 metai, todėl galiu užtikrinti kokybę. 

vilma-permanent.lt/





 

Žinutė parašyta: 2019-02-15 13:17:44 | Nuoroda

Sveiki, šią vasarą ketinu padirbėti su mini ekskavatoriu apie Vilnių. Jei kas planuojat statybas - galit kreiptis, būtinai aptarsim ir sukirsim rankomis. Naudosiu 2 tonų mini ekskavatorių, nuomai bus paleistas ir savaitgaliais. 
topkasimas.lt/

 

Žinutė parašyta: 2020-04-02 20:24:05 | Nuoroda

Sveiki, 
dėl paskelbto karantino šiuo metu uždaryti visi grožio salonai. Taip pat ir mano permanentinio makiažo studija vilma-permanent.lt/ kada vėl pradėsiu darbus - pasakysiu ateityje priklausomai nuo besikeičiančios situacijos dėl karantino įvestų saugumo priemonių. :)
Palauks anktakiukai, o klientės visos bus aptarnautos!