Vartotojo nigeriss pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2014-04-07 23:56:28 | Nuoroda

Esu dirbęs bobcat operatoriumi, šiaip yra daugybė diskutuotinų sričių. Vidutinio dydžio bobcat s175 vartoja apie 3-3,5L kuro valandai kas yra tikrai mažai, tačiau nusidevėjimas yra didelis. Kartą teko matyti kaip skaičiuoja savikaina. Primetė, kad pajamos už nuomą 80 Lt.val, kuro sanaudos (2012 m.) 16 Lt, o nusidevėjimui ir taisymui 17-18 lt. čia gaunasi apie 35 Lt., operatoriu (be mokesčių) sumoka apie 18lt/val. taigi pelnas siekia virš 25 litų už darbo valandą. 
Šiaip pati rinka gan idomi, būna gerų užsakymų kai tenka mažai važinėti ir dirbti, kuro sąnaudos sumažėja, nurašymui susitaupo kai šiaip iš oro prastovi valandą objekte. Taigi čia minimalus 25 litų pelnas per valandą už bobcat nuomą. 
Sėkmės darbuose, p.s. nuomabobcat.lt/paslaugos/ čia ir kitur yra gramatinių klaidų. 

 

Žinutė parašyta: 2014-04-08 16:27:43 | Nuoroda

 Niekam is klientu nera idomu cia tikros ar ne :D saunuolis, as ir turiu versliukus du, visad isivaziuojant reikia meluot, kad patirtis bla bla. As tau nuomosis bobcat kai neturi praktikos, o turi bobika, reikia kazkaip ieit i rinka. Per kiek laiko tau atsiperka bobcat su nuoma? Ta prasme, ar skaiciavai kiek motovalandu reikia prasukti su juo, kad ji atpirktum? Draugas vairavo vienoj firmoj mini krautuvus tai sake bobcat 185 pats optimaliausias is visu bobiku, visiem priedam uztenka galios, o kuro siurbia gan mazai, be to ir pigiau kainuoja pats. 

Žinutė parašyta: 2014-07-07 09:39:38 | Nuoroda

Patogios kelionės į pajūrį, keleivių pervežimas visoje lietuoje patogiausiu būdų, vykstame kiekvieną dieną iš pajūrio ir atgal į Kauną, Vilnių. Taikomės prie keleivių poreikių, tad keleivius pasiimame iš jam patogios vietos, sutartu laiku. Kelionės trūkmė trumpesnė nei įprastinio autobuso, taip pat imame vežti ir siuntas, kurias pristatome kiekvieną dieną keliskart. Keleivių pervežimo paslaugos yra konkurencinga, bet mes siūlome išties geras paslaugas. 

Žinutė parašyta: 2014-08-14 09:43:37 | Nuoroda

Vejos pjovimas Kaune, Žolės pjovimas trimeriais, žoliapjovėmis. Turime nemažai užsakovų Kaune, nuolat siekiame augti ir bendradarbiauti su nuolatiniais sklypų savininkais. kaunovejos.lt/  yra greitai ir kokybiškai teikianti paslaugas bendrovė. Verslą pradėjome nuo pavienių žolės pjovimo darbų kauno priemiesčiuose, šiuo metu turime didelį ratą užsakovų, kuriems teikiame pilną vejos priežiūros kompleksą. 
Norint išlaikyti pasėjus veją ilgą laiką išties gražią, reikia mokėti ja rūpintis, siūlome vejos priežiūrą patikėti mums. Atėjus pavasariui - mes pasirūpinsime vejos aeravimu, tiksliau - skarifikavimu. Skarifikavimas yra vejos šukavimas bei dirvos paviršiaus įpjovimas, taip leidžiant lengviau į augalinį sluoksnį patekti vandeniui, orui ir mineralinėms medžiagoms. Žolės pjovimas turi būti kruopštus ir atliekamas su gerai prižiūrėta technika, kitaip žolės galiukai ims geltonuot, ko pasekoje - veja praranda estetinę išvaizdą. Vejos pjovimas atliekamas savaeige vejapjove, kurios nereikia pačiam stumdyti. Sunkiai prieinamas vietas pjauname trimeriu, o vejapjove surinktą žolę išvežame be papildomo mokesčio. Kaunovejos - puikiausias pasirinkimas iš paslaugų teikėjų. 
 

Žinutė parašyta: 2015-11-06 18:51:02 | Nuoroda

 Techninė pagalba kelyje Vilniuje pravers kiekvienam vairuotojui, kuris gali susidurti su problemomis kelyje. Mūsų komanda rūpinasi, kad kiekvienas vairuotojas turintis kontaktus gali būti ramus, mes skubiai padėsime ištikus nelaimei. 

Techninė pagalba kelyje atliekame jau 7 metus, puikiai suvokiame klientų poreikius, visuomet klientus paliekame patenkintus. Paslaugėlės atliekamos Vilniuje, taip pat keliaujame pagal iškvietimus ir į užmiestį. Dažniausiai užmiesčio iškvietimai būna transportuoti automobilį į ar iš Vilniaus. 

Mūsų evakuatorius stovi pasiruošęs visą parą, tad drąsiai galite kreiptis, mes patarsime, o reikiant ir padėsime Jums. Techninė pagalba teikiama šiomis paslaugomis: 

Automobilio pervežimas;
Automobilio užvedimas;
Rato keitimas;
Padangos remontas vietoje;
Netinkamo kuro išsiurbimas;
Smulkūs remonto darbai vietoje. 

Mūsų asmeninius kontaktus rasite skiltyje "Kontaktai".

 

Žinutė parašyta: 2015-11-06 18:53:07 | Nuoroda

 Nuotraukoje galite išvysti kaip atrodo mūsų naudojamas tralas. Jis gali gabenti 4 asmenis, tad aptarnausime visus besikreipenčius į mus. Techninė pagalba kelyje Vilniuje ištisus metus, bet kuriuo paros laiku. 

Techninė pagalba kelyje Vilniuje

 

Žinutė parašyta: 2015-11-08 11:11:18 | Nuoroda

 Įtempiamos lubos yra šviežia naujiena lietuvoje. Šis unikalus namų interjero sprendimas sprendžia reikalus iš esmės. Sukuriamas jaukus ir inovatyvus interjeras paprastomis sąlygomos. Įtempiamos lubos pasižymi daugybe privalumu lyginant su standartiniais lubų sprendimais. 

Įtempiamos lubos užtikrina ilgaamžiškumą, lengvą priežiūrą, jomis galima paslėpti iki tol buvusius konstrukcines problemas - nelygias lubas, dėmes ir panašiai. Mūsų nuomone, ši naujovė bus viena populiariausių artimoje ateityje. Todėl savo klientams siūlome mūsų gamybos lubas, didelį raštų, medžiagų, spalvų pasirinkimą. Didelis asortimentas užtikrins kiekvieno kliento poreikius. Įtempiamos lubos įrengiamos sąlyginai greitai, užtenka vienos dienos ir kambario lubos bus sumontuotos, galėsite džiaugtis jaukumu. 

Paslaugas atliekame Vilniuje, tačiau keliaujame pas klientus ir į kitus lietuvos taškus. Atvykdami pristatysime didelį pasirinkimą iš mūsų siūlomo asortimento.

įtempiamos lubos

 

Žinutė parašyta: 2015-11-08 11:22:11 | Nuoroda

 Vejos pjovimas yra vienas labiausiai kankinančių namų ruošos darbų, kurį reikia atlikti periodiškai, patartina kuo dažniau. Kylanti problema lemia mūsų teikiamą paslaugą. Atliekame vejos pjovimo darbus Vilniuje, aplinkiniuose priemiesčiuose. Kiekvienais metais buriame naujų klientų ratą, kuris tampa pastovių klientų ratu. Esame savo srities profesionalai, mūsų požiūris į veją - idialumas. Vejos pjovimas atiekamas naudojant pačias moderniausias technologijas, puikiai prižiūrėtą techiką. Darbus atliekame savo atgabenta technika, klientui nebūtina mūsų sutikti, prižiūrėti kaip atliekamas vejos pjovimas.

Žolės pjovimas taip pat yra varginantis dalykas, aukštai, retai pjaunama lauko žolė kelia didelių problemų norint nuošienauti. Šiems darbams paprastai naudojami žolės pjovimo trimeriai. Pagal paskirtį antgaliai keičiami viela/ašmenimis. Žolės pjovimas atliekamas greitai ir kruopščiai, didelė komanda atvykusi iškart imasi darbu, stengiasi negaišinti kliento laiko. 

žolės pjovimas

 

 

Žinutė parašyta: 2015-11-08 11:26:58 | Nuoroda

 Vejos pjovimas yra būtinybė kiemo priežiūros darbuose. Kuo veja dažniau pjaunama, tuo ji vešlesnė, gražiau atrodo. Ne ką mažiau svarbu naudoti profesionalią ir gerai prižiūrėtą techniką. Tik gerai pagalasti vejapjovės ašmenys tinkamai nupjaus vejos stiebelius. Vejos pjovimas mūsų komandoje yra viena pagrindinių paslaugų, kurią teikiame daugybę metų. Profesionalus požiūris į savo darbą mums garantuoja pastovius klientus. 
Žolės pjovimas taipogi yra viena pagrindių paslaugų. Turime atskirą darbuotojų komanda, kuri dirba išskirtinai tik su žolės pjovimu, darbai atliekame geriausiais trimeriais.
 

Žinutė parašyta: 2016-01-16 19:32:34 | Nuoroda

 Motorolerių nuoma Klaipėdoje ir visame pajūryje ypač žemomis kainomis. Užsisakydami šią vasarišką pramogą gausite ypač malonių potyrių, galėsite apkeliauti su vėjeliu visą Klaipėdą, pajūrio kraštą, Kuršių Neringą ar kitus miestelius. Motorolerių nuoma puikiai tiks jūsų draugų ratui, dviem žmonėms užtenka vos vieno motolerių. 

Motoroleriai yra modernūs, vartoja ypač mažai degalų, tad ši transporto priemonė yra ekologiška ir ekonomiška. Užsisakykite mūsų motorolerius jau dabar, mažos nuomos kainos. 

Motorolerių nuoma

 

 

Žinutė parašyta: 2016-04-05 21:56:48 | Nuoroda

Ekskavatoriaus nuoma Vilniuje neretai naudojama paslauga statybų darbuose, žemės kasimo darbuose, reljefo tvarkymo darbuose. Kasimo darbai atliekami mini ekskavatoriaus pagalba, šis kasimo agregatas yra labai manevringas ir puikiai gali privažiuoti prie ypač nepatogių vietų, yra kompaktiškas, ir tuo pačiu metu manevringas. Mini ekskavatorių nuoma atliekame tik kartu su mūsų siūlomu operatoriaus darbu. 
Tranšėjų kasimas ir duobių kasimas yra pagrindinis mini ekskavatoriaus nuoma darbas, kuriems šis agregatas ypač tinka. Gruntą kasame visoje sostinėje ir Vilniaus rajone. Minimalus paslaugų užsakymas - 2valandos. Taip pat į kainą neįskaičiuotas ir technikos pristatymas. 

Ekskavatoriaus nuoma

ekskavatoriaus nuoma vilniuje
 

Žinutė parašyta: 2017-02-23 09:55:14 | Nuoroda

Sveiki studentai,

noriu pasiūlyti teikiamas paslaugas - mini ekskavatoriaus nuomą, kuri naudinga statybų srityje, atliekant gerbūvio darbus ar pan. Tai universalus grunto kasimo agregatas galintis atlikti ir kitus panašius grunto tvarkymo darbus. Mini ekskavatoriai, iki 2 tonų, dažniausiai kasa iki kelių metro gylio, tad puikiai tinka visų tipų tranšėjoms kasti.

Ekskavatoriaus nuoma, žinoma, suteikiama tik su operatoriumi, darbai vyksta išties sparčiai ir nebrangiai, todėl šiais laikais niekas nebevargsta rankomis, o taupo laiką ir sveikatą. :) Mūsų ekskavatoriaus nuoma vykdoma Vilniuje ir jo apskrityje, mini ekskavatorius pristatomas į reikiamą vietą sutartine kaina, o bazinė valandos kaina nesikeičia nuo darbų rūšies. 

Turėdami itin patyrusį ekskavatorininką, galime teikti kokybiškas paslaugas. 

ekskavatoriaus nuoma vilniuje