Įstaigos
Business Academy Aarhus (Danija)
Institucijos grupė:
Įstaigos tipas:
Juridinis statusas: Užsienio juridinio asmens bei kitos organizacijos filialas
Adresas: Atstovas Lietuvoje: "Kastu International"
Savivaldybė/Miestas: Vilnius
Telefonas: 8 622 65562
El. paštas: [email protected]
WWW: www.kastu.lt
Foto

Papildoma informacija

Tai Danijos akedemija šiais metais apjungusi tris garsias, skirtingose srityse specializuojančias aukštojo mokslo įstaigas: Aarhus Business College (AABC), Aarhus Technical College (ATC) bei Green Academy. Dabar Business Academy Aarhus galite rasti labai platų studijų anglų kalba pasirinkimą. Šios akedemijos studentai dalyvauja mokymo procese ir ruošia savo galutinius projektus įvairiose pasaulio kompanijose, tai ne tik leidžia geriau pažinti studijuojamą dalyką, bet ir duoda neįkainojamos patirties. Akademijoje vyrauja tarptautinė mokymosi aplinka, kurią sudaro daugiau nei 35 skirtingų šalių studentai. Dėstytojai parenkami atsižvelgiant į jų patirtį savo srityje, o mokymosi proceso pagrindą sudaro dabartinės lyderystės ir darbo komandoje teorijos. Nepaisant didelio studentų skaičiaus, darbas faktiškai vyksta mažose grupėse iš 20-30 žmonių. Profesoriai yra geriausi savo srities specialistai tiek teorijoje, tiek ir praktikoje. Akademija yra atvira ir moderni.

Erdvios auditorijos ir šiuolaikiniai IT sprendimai padeda studentams susikaupti savo studijoms.Studento kortelė leidžia 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę būti akademijoje, naudotis įranga ir kompiuteriais su įdiegtu Internetu. Mokyklos WiFi tinklo zona leidžia naudotis Internetu visoje koledžo teritorijoje.

Šiuolaikinėje jaukioje bibliotekoje yra visos galimybės dirbti individualiai ir grupėse. Koledžas gali pasigirti ir nuosavu baru, kur studentai turi galimybę atsipalaiduoti ir smagiai leisti laisvalaikį.

Daugiau informacijos apie šį Danijos koledžą, jo studentų apgyvendinimą, išlaidas mokantis bei darbo galimybes studijuojant rasite: www.kastu.lt

Pasidalink Facebook'e
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju