Įstaigos
University of Aarhus, Institute of Business and Technology (Danija)
Institucijos grupė:
Įstaigos tipas:
Juridinis statusas: Užsienio juridinio asmens bei kitos organizacijos filialas
Adresas: Atstovas Lietuvoje: "Kastu International"
Savivaldybė/Miestas: Vilnius
Telefonas: 8 622 65562
El. paštas: [email protected]
WWW: www.kastu.lt
Foto
Foto

Papildoma informacija

Aarhus University - Institute of Business and Technology (AU-IBT) buvo įkurtas 1995 metais kaip Herningo Verslo Administravimo ir Technologijos Institutas, trumpiau HIBAT. 2006 metų rugpjūčio 1 dieną HIBAT buvo pervadintas į Aarhus Universitetą ir tapo AU-IBT. Šiandien AU-IBT yra Aarhus Universiteto Socialinių mokslų fakulteto centras.

AU-IBT yra įsikūręs vakarinėje Danijos dalyje. Šis Universitetas siūlo inžinerijos, verslo, ekonomikos, vadybos ir verslo kalbos bakalauro ir magistro laipsnių studijas, ir visa tai dėstoma tame pačiame institute.

Studijų programos yra grindžiamos bendradarbiavimu su profesionalais taip pat kaip ir studentais iš kitų verslo bendruomenių. Be to, visos siūlomos studijų programos turi pažangias tarptautines perspektyvas. AU-IBT mokosi apie 2000 studentų (maždaug pusė jų yra dieninių, kita pusė – dalinių studijų studentai).


Geriausi pasaulio Universitetai

Pastarajame publikuotame uviversitetų vertinime "2009 Times Higher Education-QS World University Rankings" Aarhus Universitetas tarp geriausių pasaulio universitetų pakilo į 63, o Europoje - iš 35 į 20-ąją, Skandinavijoje į 2-ąją. Daugiau informacijos apie vertinimą galite rasti čia: www.au.dk/about/profile/rankings
Aarhus University - Institute of Business and Technology vertybės:
Artimas bendravimas su studentais
Neoficiali, bet profecionali aplinka bei artimi AU-IBT dėstytojų bei studentų santykiai leidžia studentams pasijusti pilnaverte bendruomenės dalimi.

Artimas bendravimas su verslininkais

Abipusis AU-IBT ir verslininkų bendravimas užtikrina, kad studijų programos atitinka verslo bendruomenės reikalavimus ir lūkesčius.

Bendravimas už profesinių ribų
AU-IBT yra vienintelis Danijos mokymo institutas, siūlantis įgyti aukštąjį išsilavinimą tokiose skirtingose srityse kaip verslo ekonomika, tarptautiniai verslo santykiai, inžinerija. Universitetas skatina studentų motyvaciją bei bendravimą už profesinių ribų.

Pažangumas
Naujienos apie vėjo energiją, jos vystymą ir subrangovų industriją užtikrina tvirtą ryšį tarp studijų programų ir naujų bei įdomių mokslo žinių.

Tarptautiniai ryšiai
Bendradarbiavimas su užsienio mokymo įstaigomis bei pasikeitimas programomis patvirtina tarptautinių ryšių svarbą.

Daugiau informacijos apie šį Danijos koledžą, jo studentų apgyvendinimą, išlaidas mokantis bei darbo galimybes studijuojant rasite: www.kastu.lt

Pasidalink Facebook'e
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju