Įstaigos
University of Huddersfield (Anglija)
Institucijos grupė:
Įstaigos tipas:
Juridinis statusas: Užsienio juridinio asmens bei kitos organizacijos filialas
Adresas: Atstovas Lietuvoje: "Kastu International"
Savivaldybė/Miestas: Vilnius
Telefonas: 8 622 65562
El. paštas: [email protected]
WWW: www.kastu.lt

Papildoma informacija

Kad ir ko siektumėte savo gyvenime, viskam prireiks gero išsilavinimo. Būtent to jūs galite tikėtis iš Huddersfield Universiteto.
Huddersfield universitetas gali jums padėti siekti savo tikslų, nesvarbu, ar jūs ką tik baigėte mokyklą ar koledžą, ar grįžote prie mokslo šiek tiek padirbėję ar sukūrę šeimą.

Studijos Huddersfield universitete reiškia tai, jog jums bus suteiktos sąlygos tobulėti akademiniuose pasiekimuose bei vystyti savo verslumo sugebėjimus.

Aukščiausia kokybė
Universitetas siūlo jums aukštą mokslo kokybę, ypatingai orientuojantis į būsimąją profesiją. Huddersfield Universitetas buvo išrinktas kaip vienas iš geriausių Jorkšyro regiono universitetų dėl aukšto lygio universiteto darbuotojų ir dėstytojų pagal „Opinionpanel Research 2007“ tyrimą.

Taip pat šis universitetas yra priskirtas prie penkių Didžiosios Britanijos universitetų, suteikiančių galimybę derinti darbą su studijomis. Studentai yra įdarbinami pramonėje ar prekyboje ir už tai gauna atlygį. Tai yra viena iš priežasčių, kodėl universitetas turi rekordišką studentų įdarbinimo lygį. Tai tiesiogiai susiję su mūsų praktiniu bei teoriniu kursu, į kurį įeina darbo patirtis, atitinkanti aukštus akademinius standartus.

Kiekvienais metais daugiau nei 800 studentų dalyvauja šioje įdarbinimo programoje ir metus laiko dirba pramonės ar prekybos srityje, na o kiti 1400 darbuojasi trumpesnį laiko tarpą.

Taigi, universitetas didžiuojasi tvirtu mokslinių tyrimų profiliu, puikiais mokymo kokybės įvertinimais bei rekordiniu studentų įdarbinimo skaičiumi.


Huddersfield miestas
Huddersfield – tai vienas svetingiausių Šiaurinės Anglijos miestų. Jo gyventojai neskirstomi į miestiečius ir studentus, kaip dažnai nutinka kituose miestuose. Miestelio bendruomenę sudaro skirtingų kultūrų žmonės, kurie visus sutinka šiltai.
Miestas garsėja savo kūrybingumu, kuris paverčia miestą labai malonia ir jaudinančia vieta apsigyventi. Lengva meno prieiga yra dar vienas aspektas, pakeliansiantis Jūsų gyvenimo kokybę šiame mieste.

Huddersfield miestas yra įsikūręs M62 koridoriuje, todėl iš jo lengvai pasieksite kitų regionų kultūrinius centrus, įskaitant garsias muzikantų susirinkimų vietas bei Leeds ir Manchester prekybos centrus.

Huddersfield miesto gyvos muzikos scena vis labiau populiarėja. Studentų sąjungos baras reguliariai rengia muzikos naktis, kurių metu groja vietinės grupės. Gyvos muzikos taip pat galite klausytis ir kituose miesto baruose ir klubuose.

Pragyvenimas Hudderrsfield yra pakankamai prieinamas. Šis miestas yra septintoje Didžiosios Britanijos konkurso „Miestas, kuriame pigiausia gyventi prabangiai“ vietoje. Šį konkursą surengė Škotijos Royal Bank, o rezultatus paskelbė „The Times“ (2007 Rugsėjis). Gerai įvertintas miestas buvo priskirtas prie siūlančių „prabangius restoranus ir parduotuves, įspūdingas kultūrines pramogas ir, visų nuostabai, prieinamas būsto kainas“. Taip pat šis miestas yra pakankamai saugus – čia jūs galite linksmintis, neviršyti savo biudžeto ir būti draugiškos bendruomenės dalimi.

Daugiau informacijos apie šį Anglijos universitetą, jo studentų apgyvendinimą, išlaidas mokantis bei darbo galimybes studijuojant rasite: www.kastu.lt

Pasidalink Facebook'e
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju