Įstaigos
University of Bridgeport
Institucijos grupė:
Įstaigos tipas:
Juridinis statusas: Užsienio juridinio asmens bei kitos organizacijos filialas
Adresas: Atstovas Lietuvoje: STUDENCIOKAS.LT
Savivaldybė/Miestas: Vilnius
Telefonas: 8684 42448
El. paštas: [email protected], [email protected]
WWW: www.studenciokas.lt

Papildoma informacija

Tai tarptautinis, privatus universitetas, kuriame studijuoja studentai net iš 79 pasaulio šalių ir sudaro 25% visų universiteto studentų. University of Bridgeport yra pripažintas ir akredituotas The New England Association of Schools and Colleges asociacijos.

Jungtinių Amerikos Valstijų University of Bridgeport Konektikute tikrai patiks svajojantiems aplankyti New York’ą, Bostoną ar Washington D.C., nes yra atitinkamai įsikūręs tik 1val., 3val., 6val. atstumu nuo šių miestų!

 

Keletas svarbesnių faktų:

* Studijas galima pradėti nuo rugpjūčio arba sausio mėnesių. Stojimo dokumentus pateikti iki liepos pirmos rudens semestrui arba iki lapkričio pirmos pavasario semestrui.
* Pagrindiniai reikalavimai: puikūs akademiniai rezultatai (GPA) ir geros anglų kalbos žinios – TOEFL Ibt Bakalaurui 61, Magistrui 80; IELTS Bakalaurui 6.0, Magistrui 6.5.
* Skiriamos (nuo 5000$ iki 12000$) stipendijos tarptautiniams Bakalauro studentams, atsižvelgiant į studentų akademinius pasiekimus, taip pat 4000$ - 6000$ Merit-based, Music, Athletic stipendijos.

 

Pasidalink Facebook'e
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju