Pigios kokybiskos potemes, darau skaidres
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2012-03-30 19:36:46 | Nuoroda

Siūlau puikias lietuvių įskaitos 2012m. parašytas kalbas už protingą, kokybę atitinkačią kainą :)

12kl

****Apie Lietuvos partizanų karą ir jų tragišką likimą sukurta nemažai liaudies dainų. Kodėl? Kokios jos? Iliustruokite savo aiškinimą konkrečiais pavyzdžiais.

***Šiandien kalbama apie jaunystės kultą – visi privalo būti gražūs, veržlūs, energingi. Ką jūs manote apie diskriminaciją dėl amžiaus ir visuomenę, neigiančią senatvę?(+skaidrės)

****Šiandien vis dažniau prabylama apie skaitmeninę knygą vietoj įprastos. Ką jūs manote apie knygą skaityklėje skaitymo kultūros požiūriu? Kokių permainų žmogui gali atnešti tokie pokyčiai?

****UNESCO Pasaulio paveldo konvencija apibrėžia, kas yra pasaulinės reikšmės gamtos ir kultūros paveldas. Ką jūs manote apie šios taptautinės organizacijos paveldosauginę veiklą Lietuvoje, saugomus objektus ir to saugojimo svarbą Lietuvai?" (+skaidrės)
****Ką jūs manote apie savanorius – apie besiplečiančią dovanojimo kultūrą, ypač vartojimo kultūros kontekste?
****Ką manote apie televizijos vaidmenį ugdant visuomenę? Palyginkite skirtingų laidų stilistiką, informatyvumą, profesionalumą.
****Radvilos Našlaitėlio laikais kelionės buvo varginančios, trukdavo labai ilgai ir visada turėjo labai konkrečius tikslus: piligrimystės, prekybos, studijų. Ką jūs manote apie šiuolaikines keliones, jų tikslus, per jas gaunamas žinias ir patirtį?

10kl

****Kalba yra ryški tapatybės dalis, kuri leidžia mums būti skirtingiems. Argumentuotai pritarkite šiai minčiai arba ją paneikite.”
****Pristatykite kelias vaikystės knygas, dariusias įtaką jūsų pasaulėžiūrai.

****Kompiuteriniai žaidimai – visavertė šiuolaikinės kultūros dalis. Argumentuotai pritarkite šiai minčiai arba ją paneikite.

****Kiekviena tauta mandagumą supranta skirtingai. Argumentuotai pritarkite šiai minčiai arba ją paneikite.

****Pristatykite ir įvertinkite kelias jaunimui skirtos lietuviškos žiniasklaidos priemones. Paaiškinkite, kuo jos jums patrauklios, kuo – ne
****Pristatykite kelias fantastinės literatūros knygas. Argumentuotai paaiškinkite, kuo šios knygos jums patrauklios, kuo – ne.

 

KIEKVIENAM DARBUI UŽ PAPILDOMĄ MOKESTĮ GALIU PADARYTI GRAŽIAS, SPALVINGAS SU DAUG ILIUSTRACIJŲ POWERPOINT SKAIDRES ATITINKANČIAS VISAS PRISTATYMŲ TAISYKLES !

Darbai rašyti lituanistės,todėl atitinka visus reikalavimus. Darbų į tas pačias mokyklas nebesiunčiu. Galiu pakonsultuoti dėl jūsų turimų darbų ar patarti ką rašyti. Galiu jūsų turimai kalbai padaryti skaidres.
Taigi,kreipkitės tel. 863616303, 863080945 (geriau rašyti sms,nes nevisada galiu atsiliepti) arba el. paštu .

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą