Įstaigos
Ispado
Institucijos grupė:
Įstaigos tipas:
Įmonės kodas: 300555268
Juridinis statusas: Uždaroji akcinė bendrovė
Adresas: K. Donelaičio g. 60
Savivaldybė/Miestas: Kaunas
Pašto kodas: LT-44248
Telefonas: 740998
Faksas: 740998
El. paštas: [email protected]
WWW: www.ispado.lt

Papildoma informacija

Kiekvienas verslininkas tikisi, kad jo grožio ar SPA verslas bus išskirtinis, konkurencingas ir, žinoma, pelningas. Turbūt sutiksite su šiais visiems žinomais posakiais: „klaidų neišvengsi“, „iš klaidų mes mokomės“. Pasitelkus profesionalus, galima gerokai sumažinti klaidų tikimybę, sutaupyti energijos, laiko ir finansinių išteklių.

Esame sukaupę ilgametę darbo grožio versle patirtį, nuolat tobulinamės ir įgyjame žinių seminaruose, mokymuose, konferencijose ir parodose įvairiose užsienio šalyse. Suburta darni kompetentingų ir kūrybingų žmonių komanda. Tikime, kad mūsų profesionali pagalba pateisins Jūsų investicijas ir prisidės prie Jūsų verslo sėkmės, įžengiant ir įsitvirtinant SPA ar grožio versle.

Pagrindinis ISPADO tikslas – teikti profesionalius sprendimus verslininkams, kurie orientuoti į ilgalaikę verslo sėmę. Mes konsultuojame ir mokiname visuose grožio ar SPA verslo gyvavimo etapuose. Kiekvienas projektas mums yra svarbus ir išskirtinis. Mes siūlome tik veiksmingus ir individualius sprendimus, kurie leidžia augti Jūsų verslo vertei.

2007 m. gegužės mėn. pradžioje UAB „ISPADO" įstojo į Tarptautinę SPA asociaciją - ISPA (JAV).

Papildžiusi Tarptautinės SPA asociacijos ISPA gretas, "ISPADO" planuoja Lietuvos SPA rinkai pateikti dar daugiau aktualios informacijos bei pasidalinti pasaulio SPA profesionalų patirtimi.

 

Pasidalink Facebook'e
Programos, pagal kurias ruošia šį įstaiga
Pavadinimas Kodas Kvalifikacija
Kursai ir apmokymai
Perfect Lady
Profesionalaus įvaizdžio dizainas
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju