Mokymo programos
Anglų kalbos kursai Maltoje
Lygmuo ir/ar tipas:
Kursai ir apmokymai
Kalbų mokymas

Anotacija arba apibūdinimas

Moderni mokykla ir viešbutis yra ramiame gyvenamajame San Gwann miestelyje. Lengvai galima pasiekti madingiausius Maltos prekybos centrus bei nuostabiausius paplūdimius.

Studentai apyvendinami atskirame trijų aukštų pastate, kuris yra tik už 50 metrų nuo mokyklos. Čia yra 18 šviesių miegamųjų, 4 kambariai su televizoriais, 8 modernūs vonios it tualeto kambariai, stogo terasa, priėmimo salė, didžiulis kiemas ir pietų salė. Galima laisvai naudotis interneto, tarptautinių skambučių paslaugomis. Yra maitinimosi tipo pasirinkimo galimybė - tarptautinių ar vietinių patiekalų asortimentas.

Tarptautinė anglų kalbos mokykla siūlo pasirinkimą skirtingus pasiekimus anglų kalboje turintiems žmonėms - nuo anglų kalbos kursų pradedantiesiems iki intensyvių verslo kalbos kursų. Visi mokytojai yra anglų kalbos dėstymo užseniečiams specialistai, galintys sudaryti individualias anglų kalbos kursų programas. Atmosfera kursuose yra draugiška ir jauki, o naudojami metodai užtikrina sėkmingą mokytojų ir mokinių bendradarbiavimą.

GISOE gali jums pasiūlyti platų kultūrinės bei socialinės veiklos pasirinkimą: golfo, kėglių, čiuožinėjimo, buriavimo, nardymo ir burlenčių sportą, kultūros paveldo ekskursijas ir vakaro pramogas.

Pasidalink Facebook'e
Įstaigos, ruošiančios pagal šią mokymo programą
Pavadinimas Miestas/Savivaldybė Adresas
NE-Academy Vilnius Šv. Ignoto 1
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju