Elektroninė Cigaretės - Ar kenkia sveikatai?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-12-16 10:00:09 | Nuoroda

 Svaiki, radau labai pigių Elektroninių Cigarečių www.rukyk.lt tinklapį , su e-cigarečiu katalogų.
Pats rūkau 13 metų ir rūkant kiekvieną cigaretę mane kankina sažinė. Daug perskaičiau forumų apie elektronines cigaretes ir "ar jos kenkia sveikatai", visi komentaruose rašo, kad vien privalumai, ked perėjus prie vien elektroninių cigarečių rūkymo (jei taip galima pavadinti ingaliaturių ), jau po dvėjų savaičių, dingsta noras rūkyti paprastas. Tai aš ir pagalvojau, kiek aš pinigų galiu sutaupyti, nes e-cigaretems papildymo e-skystis 50 ml kainuoja 18 litų, o jo užtenka 2 mėn., plius būna įvairių skonių ir nikotino kiekių (net gi yra visai be nikotino). Tai išeina kad galima rūkyti elektroninės cigaretės ir vaikams . Niekas iš mano pažistamų dar nenupirko jų, o aš tik užsakiau (kam įdomų tokį komplektą e-cigaretes ). 

Noriu išgirsti Jūsų nuomones apie elektroninės cigaretės (gerai būtų nuomones iš praktikos, rekomendacijos, pasiūlymai).

Žinutė parašyta: 2014-04-29 12:29:13 | Nuoroda

 Kaip manot ar apsimoka naudoti šitas? Aš manau, kad kur kas sveikiau nei įprastos cigaretės, tik ar jum užtenka gaunamo poveikio? Galbūt yra kokių stipresnių?

Žinutė parašyta: 2018-08-24 16:41:22 | Nuoroda

 Man tai šiek tie kitoks klausimas iškilo... O jeigu rūkyčiau tokią cigaretę kambary, ar pradėtų veikti dūmų detektorius? Kažkaip nesinorėtų... 

Žinutė parašyta: 2018-11-28 08:48:06 | Nuoroda
Alinka rašė:

 Man tai šiek tie kitoks klausimas iškilo... O jeigu rūkyčiau tokią cigaretę kambary, ar pradėtų veikti dūmų detektorius? Kažkaip nesinorėtų... 

 Man iškilo klausimas, kiek pigu.lt gali spamo varyti į studijos.lt puslapį

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą