Mokymo programos
Oxford, Didžioji Britanija (Oxford, Great Britain)
Tipas:
Stovyklos
Su nakvyne
Amžius: Nuo 14 Iki 18 metų

Anotacija arba apibūdinimas

Oksfordas – yra nedidelis miestas Anglijos centre. Nuo Anglijos sostinės šis miestas yra nutolęs 92 kilometrus. Didingą įspūdį suteikia miesto bokštai, kupolai ir kuorai, kylantys aukštyn į dangų. Oksforde yra pats seniausias Anglijos universitetas. Jis buvo įkurtas dvyliktame amžiuje ir dabar jame mokosi 30 000 studentų. Mieste vyksta daugybė kultūrinių renginių – spektaklių, koncertų, šiuolaikinio ir klasikinio meno parodų.

Oksfordas šiandien yra šurmuliuojantis mokslo ir prekybos miestas. Oksfordo muziejai ir meno galerijos vilioja net išrankiausius lankytojus. Modernus mokyklos mokymo centras yra įsikūręs beveik pačiame miesto centre. Jame yra įrengta 20 modernių klasių, biblioteka, didelis poilsio kambarys, kuriame studentai gali žiūrėti televizorių, video filmus.

Stovyklos datos

Išvykimas į stovyklą yra 2009 m. birželio 28 d. Šioje stovykloje Jūsų vaikas galės praleisti 2, 3 arba 4-ias savaites.

Amžius

Amžius Sovyklautojų amžius stovykloje yra 14–18 m. * Kaina 2 savaičių – 4 600 Lt.

Stovyklos kaina priklauso nuo to, kiek savaičių norėsite stovyklauti. „Kalba.lt“ darbuotojai nepataria važiuoti į stovyklą mažiau nei 2 savaitėms, kadangi vaiko adaptacijai naujoje vietoje reikia ne mažiau kaip 3 dienų, tad mokslui liktų tikrai nedaug laiko, ir galutinis rezultatas (kalbų mokymasis) nebūtų toks efektyvus.

Įstaiga, organizuojanti stovyklą
Pavadinimas Miestas/Savivaldybė Adresas
Kalba.lt Kaunas Vytauto pr. 32, LT-44328 Kaunas
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju