Mokymo programos
Anglų kalba / DIDŽIOJI BRITANIJA / Braitonas
Tipas:
Stovyklos
Su nakvyne
Amžius: Nuo 16 Iki 18 metų

Anotacija arba apibūdinimas

Šioje stovykloje stovyklautojų laukia mokslas ir pramogos. Anglų kalbos kursuose bus lavinamas kūrybiškumas, gilinamos anglų kalbos žinios, mokoma dirbti grupėje. Vaikai tobulins gramatikos žinias, praturtins savo žodyną, nepatirdami įprasto mokymosi streso. Po pamokų vaikams yra siūloma aktyvi programa: ekskursijos, sportas, plaukimas, kultūriniai renginiai, vakaro veikla (paplūdimyje, kine, boulingo klube).

Ši mokykla yra įkurta 1995 m. gražiai restauruotame Edvardo laikų pastate su dideliu studentų poilsio kambariu ir vidiniu kiemu. Studentai gali nemokamai naudotis internetu.

Mokykla yra šalia gyvenamųjų patalpų. Patogus susisiekimas su Braitono prieplauka, Churchill Square prekybos centru, Karališkuoju paviljonu ir žinoma paplūdimiu. Vasarą pamokos dažna vyksta kitame gražiame pastate, kuris yra mažiau nei 10 minučių kelio pėsčiomis nuo pagrindinio mokyklos pastato.

Stovyklos datos

Išvykimas į stovyklą yra 2009 m. birželio 21 d. Šioje stovykloje Jūsų vaikas galės praleisti 2, 3 arba 4-ias savaites.

Amžius

Sovyklautojų amžius yra 16–18 m. * Kaina 2 savaičių – 5 985 Lt.

Stovyklos kaina priklauso nuo to, kiek savaičių norėsite stovyklauti. „Kalba.lt“ darbuotojai nepataria važiuoti į stovyklą mažiau nei 2 savaitėms, kadangi vaiko adaptacijai naujoje vietoje reikia ne mažiau kaip 3 dienų, tad mokslui liktų tikrai nedaug laiko, ir galutinis rezultatas (kalbų mokymasis) nebūtų toks efektyvus.

Įstaiga, organizuojanti stovyklą
Pavadinimas Miestas/Savivaldybė Adresas
Kalba.lt Kaunas Vytauto pr. 32, LT-44328 Kaunas
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju