Mokymo programos
Anglų kalba / JAV / FLORIDA (FLORIDA, FORT LAUDERDALE)
Tipas:
Stovyklos
Su nakvyne
Amžius: Nuo 16 Iki 18 metų

Anotacija arba apibūdinimas

Dažnai Fort Lauderdale vadinamas Amerikos Venecija dėl daugybės vandens kanalų supančių šį miestą. Jeigu nuolatos svajojate apie saulėtas dienas, įspūdingus paplūdimius, palmes, tai ši vieta tinkamiausia tobulinti anglų kalbos įgūdžius. Mokykla įsikūrusi pačioje Fort Lauderdale širdyje, prabangiame Las Olas prospekte. Čia gausu įvairių restoranų bei kavinių, todėl mokyklos studentams nereikės blaškytis ir nerimauti pietų metu. Mokykloje yra 8 mokymo klasės, kompiuterių klasės, kurioje galėsite nemokamai naudotis internetu. Visose klasėse yra oro kondicionieriai, todėl mokslams netrukdys jokie karščiai.

Ši mokykla yra įkurta 1995 m. gražiai restauruotame Edvardo laikų pastate su dideliu studentų poilsio kambariu ir vidiniu kiemu. Studentai gali nemokamai naudotis internetu.

Mokykla yra šalia gyvenamųjų patalpų. Patogus susisiekimas su Braitono prieplauka, Churchill Square prekybos centru, Karališkuoju paviljonu ir žinoma paplūdimiu. Vasarą pamokos dažna vyksta kitame gražiame pastate, kuris yra mažiau nei 10 minučių kelio pėsčiomis nuo pagrindinio mokyklos pastato.

Stovyklos datos

Išvykimas į stovyklą yra 2009 m. birželio 6 d. Šioje stovykloje Jūsų vaikas galės praleisti 2, 3 arba 4-ias savaites.

Amžius

Sovyklautojų amžius yra 16 m. ir vyresni. * Kaina 2 savaičių – 5 990 Lt.

Stovyklos kaina priklauso nuo to, kiek savaičių norėsite stovyklauti. „Kalba.lt“ darbuotojai nepataria važiuoti į stovyklą mažiau nei 2 savaitėms, kadangi vaiko adaptacijai naujoje vietoje reikia ne mažiau kaip 3 dienų, tad mokslui liktų tikrai nedaug laiko, ir galutinis rezultatas (kalbų mokymasis) nebūtų toks efektyvus.

Įstaiga, organizuojanti stovyklą
Pavadinimas Miestas/Savivaldybė Adresas
Kalba.lt Kaunas Vytauto pr. 32, LT-44328 Kaunas
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju