Mokymo programos
Anglų kalba+Dailė ir dizainas, Kingham Hill / Didžioji Britanija
Tipas:
Stovyklos
Su nakvyne
Amžius: Nuo 8 Iki 16 metų

Anotacija arba apibūdinimas

Kingham Hill mokykla įsikūrusi Chipping Norton priemiestyje. Chipping Norton – tai nedidelis miestelis, esantis Cotswolds rajone tarp Oksfordo ir Stradford-upon-Avon. Cotswold garsėja kaip viena iš gražiausių vietovių Anglijoje, žavinti savo kraštovaizdžiu. Iš čia paprasta pasiekti tokias lankytinus miestus, kaip Oksfordas, Stradford-upon-Avon, Birmingemas ar Čeltenhemas (iki Londono – apie dvi val. kelio).

Mokykla įsikūrusi kaimo vietovėje. Nuo Kingham kaimelio mokykla nutolusi tik apie 2 mylias, nuo Chippin Norton – apie 5 mylias.

Kingham – tai nedidelis vaizdingas kaimelis, esantis pačioje Costwolds rajono širdyje. Namai pastatyti iš gelsvo akmens, būdingo šiam regionui. Daugelis iš jų – XVII amžiaus statiniai. Chipping Norton yra regiono centras, kuriame kas savaitę vyksta turgus. Aplinkinių kaimų gyventojai suvažiuoja čia apsipirkti ir pasidalinti paskutinėmis naujienomis. Mokykla – tai Cotswold stiliaus pastatas, įsikūręs 90 akrų parko teritorijoje. Studentai apgyvendinami septyniuose bendrabučiuose, išsibarsčiusiuose po visą teritoriją. Bendrabučiuose yra įvairių kambarių, su kiekviename aukšte įrengtu bendru vonios kambariu.

Stovyklos datos

Išvykimas į stovyklą yra nuo 2009 m. liepos 12 d. iki 2009 m. rugpjūčio 16 d. Šioje stovykloje Jūsų vaikas galės praleisti 1,2, 3 arba 4-ias savaites.

Amžius

Amžius Sovyklautojų amžius yra 8–16 m. * Kaina 1 savaitės – 3 340 Lt.

Stovyklos kaina priklauso nuo to, kiek savaičių norėsite stovyklauti. „Kalba.lt“ darbuotojai nepataria važiuoti į stovyklą mažiau nei 2 savaitėms, kadangi vaiko adaptacijai naujoje vietoje reikia ne mažiau kaip 3 dienų, tad mokslui liktų tikrai nedaug laiko, ir galutinis rezultatas (kalbų mokymasis) nebūtų toks efektyvus.

Įstaiga, organizuojanti stovyklą
Pavadinimas Miestas/Savivaldybė Adresas
Kalba.lt Kaunas Vytauto pr. 32, LT-44328 Kaunas
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju