Straipsniai
Atgal
Kaip atnaujinti savo garderobą su studentišku biudžetu
2020-05-27

 Kas kartą keičiantis sezonui, tenka pasukti galvą, kaip atnaujinti savo garderobą turint gana ribotą studentišką biudžetą. Vis tik tai, kad prieš perkant tenka devynis kartus paskaičiuoti, nėra kliūtis atrodyti stilingai. O keletas paprastų įgūdžių padės dar lengviau ir greičiau rasti stiliaus perliukų už prieinamą kainą.


 Nepraleiskite išpardavimų

Nepriklausomai nuo skonio ar pajamų, išpardavimai yra puiki proga atsinaujinti išleidžiant mažiau. Tiesa, tenka pripažinti, kad ne visada patogu laukti didžiojo sezono išpardavimo, kad nusipirktumėte naujus sportinius batelius ar dailią rankinę. Kitas dalykas su kuriuo tenka susitaikyti – madingus aksesuarus įsigysite kitam sezonui, kuomet jie tikrai nebebus patys madingiausi. Jei norisi įsigyti ne tik kokybiškų bazinių rūbų, bet ir aktualių stiliaus perliukų, verta nepraleisti sezono vidurio išpardavimų. Jų metu kainos nenurėžiamos taip ženkliai kaip per sezono uždarymo išpardavimus, tačiau netenka laukti pusės metų, kol galėsite avėti rudeniop įsigytas basutes.

Nepražiopsokite išskirtinių pasiūlymų bei akcijų

Internetinėse parduotuvėse dažnai galima rasti specialių akcijų bei ženklių nuolaidų atskiroms prekėms. Paprastai išskirtinius pasiūlymus nusižiūrėtoms prekėms sumedžioja tik akyliausi ir ištikimiausi pirkėjai. Užtikrintas būdas nepražiopsoti ypatingų pasiūlymų – prenumeruoti internetinės parduotuvės naujienlaiškį bei sekti jos paskyrą socialiniuose tinkluose. Vargu ar kam nors labai norisi, kad elektroninio pašto dėžutė būtų užbombarduota reklaminiais pranešimais, kaip tik todėl naujienlaiškiai tampa vis įdomesnio turinio, ten patenka tik pati aktualiausia informacija ir ypatingi pasiūlymai lojaliems klientams. Mėgstamo prekės ženklo ar parduotuvės naujienlaiškio užsakymas bei paskyros socialiniuose tinkluose pamėgimas nieko nekainuoja, tačiau gali padėti apsipirkti išleidžiant mažiau. 

Pirkinių sąrašas – užtikrintas būdas neišlaidauti

Sezoninis garderobo atnaujinimas bus taupesnis ir sėkmingesnis, jei skirsite laiko ir namų darbams. Nepamirškite auksinės taisyklės – tvarkingoje rūbų spintoje lengviau rasti, ką apsirengti. Spintos revizija taip pat leis tinkamai įvertinti, kokių rūbų bei aksesuarų tikrai trūksta, kurie pakeltų nuotaiką, o kurių nė kiek nereikia. Susidarius „reikia“ ir „noriu“ sąrašus, bei įvertinus, kiek pinigų galite skirti pirkiniams, bus paprasčiau priimti adekvačius sprendimus. Be to, tiksliai žinant, ko ieškoma, o ne tiesiog žvalgantis „ko nors gražaus“, apsipirkimas būna greitesnis, smagesnis ir, be abejo, pigesnis. 

Keletas madingų aksesuarų užtikrins įvaizdžių išbaigtumą

Kai biudžetas neleidžia atsinaujinti nuo galvos iki kojų, verta pagalvoti, kurios madingos stiliaus detalės sklandžiai įsilies į jau turimą garderobą. Stilistai vis primena, kad turint kokybiškų bazinių rūbų, žongliruojant aksesuarais galima sukurti daug skirtingų įvaizdžių. Gera žinia tai, kad madingo atspalvio diržas, kepuraitė ar akiniai nuo saulės nėra patys brangiausi pirkiniai, tačiau gali tapti sezono stiliaus perliukais. Neapsiriksite iš karščiausių sezono naujienų pasirinkę vieną kitą ryškesnį akcentą, kurio kaina nesikandžioja.

Ribotas biudžetas gali tapti ne kliūtimi, o kaip tik įkvėpimu paieškoti kūrybingesnių sprendimų ir įdomesnių derinių. Mėgstamų prekės ženklų rūbų, avalynės bei aksesuarų už itin gerą kainą galima rasti čia.

 

 

Partnerių turinys.

Foto
Komentarai