Mokymo programos
Fotografija Ir Medijos Menas
Valstybinis kodas: 62104M101
Kodas pagal ISCED: 51221
Lygmuo ir/ar tipas:
Aukštojo mokslo universitetinės studijos
Meno studijų sritis
Pakopa: Magistratūra
Baigimo sertifikatas: Magistro diplomas
Studijų forma/trukmė
Dieninė: 2 m.

Anotacija arba apibūdinimas

Gilinamoji audiovizualinio meno magistrantūros studijų programa skirta rengti fotografijos ir medijos menininkus, galinčius dirbti grafinio dizaino studijose, reklamos agentūrose, televizijos studijose, užsiimti individualia kūrybine veikla, dirbti pedagoginį darbą tos krypties aukštosiose universitetinėse mokyklose.
Stojantysis turi vykdyti priėmimo į Vilniaus dailės akademiją konkursines sąlygas.
Būsimieji audiovizualinio meno magistrai, fotografijos ir medijos menininkai studijuoja gilinamojo lygio dalykus: kompoziciją ir projektavimą, meno kūrinio kontekstualizavimą, vykdo priešdiplominį seminarą; taikomuosius studijų dalykus: projektavimo metodiką, šiuolaikinių meno priemonių analizę, grafines technologijas, informacines technologijas ir kt.
Vykdoma priešdiplominė praktika. Praktinių studijų trukmė - 400 val. Jų metu įtvirtinami ir tobulinami įvairios vaizdo ir garso technikos naudojimo, reklamų kūrimo ir kt. gebėjimai.
Studijų programa baigiama baigiamuoju magistro diplominiu darbu – praktiniu ir teoriniu darbu. Baigusiajam suteikiamas audiovizualinio meno magistro kvalifikacinis laipsnis.
Baigus audiovizualinio meno magistrantūros, fotografijos ir medijos meno studijų programą, studijas galima tęsti humanitarinių mokslų srities doktorantūros ar meno studijų srities aspirantūros programose.
Fotografijos ir medijos meno studijų programa skirta asmenims, turintiems meno studijų srities bakalauro kvalifikacinį laipsnį ir siekiantiems tapti audiovizualinio meno magistrais, fotografijos ir medijos menininkais.
Pasidalink Facebook'e

Kvalifikacijos aprašas

Aprašas rengiamas
Įstaigos, ruošiančios pagal šią mokymo programą
Pavadinimas Miestas/Savivaldybė Adresas
Vilniaus dailės akademija Vilnius Maironio g. 6
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju