Mokymo programos
Sporto inžinerija
Lygmuo ir/ar tipas:
Aukštojo mokslo universitetinės studijos
Technologijos mokslų studijų sritis
Pakopa: Bakalauras
Baigimo sertifikatas: Biomechanikos inžinerijos bakalauras
Studijų forma/trukmė
Dieninė: 4

Anotacija arba apibūdinimas

 Jei nori tapti ne tik klasikinės, bet ir gyvų organizmų mechanikos specialistu, išmokti konstruoti ir diegti sporto, laisvalaikio praleidimo, neįgaliųjų prarastų funkcijų kompensavimo įrenginius, padėti sportininkams siekti ir fiksuoti jų treniruočių ir varžybų rezultatus, taip pat spręsti įvairiausius sistemos „žmogus-mašina“ inžinerinius uždavinius, verta rinktis šią studijų programą.

Ši programa yra vienintelė šalyje, sukurta ir vykdoma bendradarbiaujant su Lietuvos sporto universitetu. Todėl turėsite galimybę naudotis ne tik KTU, bet ir LSU laboratorijomis bei sporto baze.

Pasidalink Facebook'e

Kvalifikacijos aprašas

 Sporto inžinerijos absolventai gali dirbti visose įmonėse ir organizacijose, kurioms reikalingi mechanikos inžinerijos specialistai. Įgytos specialiosios žinios bus papildomas privalumas įsidarbinti ten, kur kuriamos, gaminamos ir naudojamos techninės sporto priemonės ir neįgaliųjų, laisvalaikio įranga, taip pat sporto klubuose ir neįgaliųjų sporto organizacijose: „Baltec CNC Technologies“, „Baltic Orthoservice“ ir kt. Galėsite kurti ir tirti netradicines technines sporto priemones bei laisvalaikio įrangą ir kitus inžinerinius gaminius.

Įstaigos, ruošiančios pagal šią mokymo programą
Pavadinimas Miestas/Savivaldybė Adresas
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju