Mokymo programos
Viešoji politika
Lygmuo ir/ar tipas:
Aukštojo mokslo universitetinės studijos
Socialinių mokslų studijų sritis
Pakopa: Bakalauras
Baigimo sertifikatas: Politikos mokslų bakalauras
Studijų forma/trukmė
Dieninė: 4

Anotacija arba apibūdinimas

 Viešoji politika – perspektyvi, nes nauja ir aktuali programa, skirta parengti viešosios politikos specialistams, turintiems politinių sprendimų priėmimo ir įgyvendinimo, politikos analizės žinių bei gebėjimų. Studijuodamas sužinosi apie viešosios politikos veikėjus, viešuosius ryšius, tarptautinius santykius, valstybės ekonominę ir sveikatos politiką, strateginį ir piliečių dalyvavimu pagrįstą valdymą, aktualiausias viešosios politikos problemas ir inovatyvius jų sprendimo būdus. Taip pat galėsi gilinti žinias ir gebėjimus darbo rinkos ir užimtumo, kultūros ir kūrybinių industrijų, aplinkos, mokslo ir inovacijų, Europos Sąjungos socialinės ir ekonominės politikos srityse.

Programos dėstytojų sukauptos teorinės žinios, svarbūs praktiniai patarimai, įgyta vertinga patirtis tarptautinio ir nacionalinio lygmens konferencijose, parengtos mokslinės monografijos ir publikacijos, bendradarbiavimas su tarptautiniais partneriais įrodo deramą žinių ir praktinės informacijos potencialą, kurį siekiama perduoti studentams ir būsimiems programos absolventams.

Pasidalink Facebook'e

Kvalifikacijos aprašas

Pagal ERASMUS studijų mainų programą galėsi išvykti į 42 priimančias partnerių institucijas 19-oje šalių. Universitetas glaudžiai bendradarbiauja su įvairiomis užsienio įmonėmis ir organizacijomis, todėl studijuodamas turėsi galimybę atlikti praktiką svetur.

Galėsi dirbti viešajame sektoriuje (Europos Sąjungos ir kitose tarptautinėse institucijose, valstybės ir savivaldos institucijose), nevyriausybinėse (labdaros organizacijose, viešosiose įstaigose ir kt.) ir privačiose (tyrimų, projektų valdymo, konsultavimo) organizacijose.

Įstaigos, ruošiančios pagal šią mokymo programą
Pavadinimas Miestas/Savivaldybė Adresas
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju