Mokymo programos
Nanotechnologijos ir medžiagotyra
Valstybinis kodas: 612F10003
Lygmuo ir/ar tipas:
Aukštojo mokslo universitetinės studijos
Fizinių mokslų studijų sritis
Pakopa: Bakalauras
Baigimo sertifikatas: Chemijos bakalauras
Studijų forma/trukmė
Dieninė: 4

Anotacija arba apibūdinimas

 Nanotechnologijų ir medžiagotyros studijų programa skirta tiems, kuriuos žavi ir chemija, ir fizika, kuriuos domina medžiagų sandara, jos tyrimo būdai. Nanostruktūrizuotos medžiagos pasižymi naujomis, neįprastomis savybėmis, o tai atveria naujas jų pritaikymo galimybes.

Norintieji rinktis nanotechnologijų ir medžiagotyros studijas turi mėgti chemiją, fiziką, matematiką. Gebėjimas priimti naujoves, laki vaizduotė, žinių troškimas – tai tos savybės, kurios leidžia tikėtis sėkmingų studijų.

Studijų pradžioje įgyjama žinių iš pagrindinių chemijos sričių, fizikos ir matematikos. Pirmuosiuose kursuose studentai suvoks pagrindinius chemijos dėsnius, tinkamai vartos svarbiausius terminus, įgis darbo laboratorijoje įgūdžių, bendriausių žinių apie medžiagų sandarą, studijuos organinę ir neorganinę, kvantinę, analizinę, fizikinę chemiją. Vėliau nagrinės šiuolaikinius kietųjų medžiagų ir paviršių tyrimo metodus, nanostruktūrų formavimo būdus.

Pasidalink Facebook'e

Kvalifikacijos aprašas

 Galimybė tęsti studijas chemijos, nanomedžiagų chemijos ir kitose su chemija susijusiose magistrantūros programose. Absolventai gali dirbti chemijos laboratorijose, su chemija susijusiose gamybinėse ir komercinėse įmonėse.

Įstaigos, ruošiančios pagal šią mokymo programą
Pavadinimas Miestas/Savivaldybė Adresas
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju