Mokymo programos
Maisto žaliavų kokybė ir sauga
Lygmuo ir/ar tipas:
Aukštojo mokslo universitetinės studijos
Biomedicinos mokslų studijų sritis
Pakopa: Bakalauras
Studijų forma/trukmė
Dieninė: 4

Anotacija arba apibūdinimas

 Visiems mums labai aktualu tai, ką valgome, koks maistas pasiekia mūsų stalą. Kad maistas būtų tikrai kokybiškas, būtina žinoti kaip išauginti kokybiškas maisto žaliavas, jas laikyti bei perdirbti, kad jos būtų saugios ir kokybiškos visuose etapuose iki pasieks vartotojus.

Programa Maisto žaliavų kokybė ir sauga skirta parengti aukštos kvalifikacijos maisto žaliavų kokybės ir saugos specialistus, imlius mokslo naujovėms, kritiškai ir savarankiškai mąstančius, žinančius šių žaliavų įvairovę bei cheminę sudėtį, auginimo technologijas, gebančius analizuoti jų kokybinius pokyčius, turinčius darbo laboratorijoje įgūdžių.

Pasidalink Facebook'e

Kvalifikacijos aprašas

 Galės dirbti praktinį maisto žaliavų kokybės vertinimo ir valdymo, konsultavimo darbą įmonėse, bendrovėse, valstybinėse įstaigose bei privačiame versle:

Valstybinėje maisto ir veterinarijos tarnyboje;
Žemės ūkio ministerijoje;
LR Žemės ūkio rūmuose;
Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnyboje;
Apgyvendinimo, maitinimo, rekreacijos ir kitas turizmo paslaugas teikiančiose verslo struktūrose (viešbučiuose, svečių namuose, poilsio namuose, moteliuose, turizmo kompleksuose ir kaimo turizmo sodybose);
maisto žaliavų perdirbimo įmonėse;
kurti savo verslą.

Įstaigos, ruošiančios pagal šią mokymo programą
Pavadinimas Miestas/Savivaldybė Adresas
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju