Mokymo programos
Finansai
Lygmuo ir/ar tipas:
Aukštojo mokslo universitetinės studijos
Socialinių mokslų studijų sritis
Pakopa: Bakalauras
Baigimo sertifikatas: PROFESINIO BAKALAURO LAIPSNIS
Studijų forma/trukmė
Dieninė: 3
Neakivaizdinė: 4

Anotacija arba apibūdinimas

 Studijų programa sudaryta pagal Atestuotų tarptautinių investicijų analitikų asociacijos (ACIIA), teikiančios pasaulinę profesinę kvalifikaciją, Tarptautinės diplomuotų buhalterių asociacijos (ACCA), Viešųjų įmonių apskaitos priežiūros valdybos (PCAOB) taisykles ir profesinius standartus, taip pat Europos Sąjungos direktyvų reikalavimus bei Lietuvos Respublikos įstatymus ir kitus teisės aktus.

Studijų programos kompetencijų ir numatomų studijų rezultatus rasite čia.

Studijuodami Finansų studijų programą Jūs mokysitės apskaitos ir finansinės apskaitos pagrindų, tarptautinių įmonių viešuosius ir elgsenos finansus, finansų analizės bei įmonių finansų valdymo pagrindų, gilinsitės į finansų rinkos, bankų ir kitų finansinių institucijų veiklos ir valdymo principus, susipažinsite su apmokestinimu, auditu, ES mokesčių sistema bei turto ir vertybinių popierių vertinimu, analize bei investicijų portfelio valdymu, investicinių veiklų vertinimu.

Antraisiais studijų metais Finansų studijų programos studentai gali rinktis Finansų rinkų ir finansų valdymo, Apmokestinimo ar Turto vertinimo ir investicijų specializaciją.

TTVAM Finansų studijų programos absolventams sudaroma galimybė gauti Atestuoto tarptautinių investicijų analitiko pasaulinę profesinę kvalifikaciją CIIA (Certified International Investment Analyst) ir įskaitoma dalis Tarptautinės diplomuotų buhalterių asociacijos (ACCA) kvalifikacinių egzaminų.

Numatoma galimybė siekti ir Didžiosios Britanijos Lidso metropoliteno universiteto bakalauro diplomo.

Pasidalink Facebook'e

Kvalifikacijos aprašas

 Studentai, baigę Finansų studijų programą, gali dirbti mokesčių inspekcijoje, apskaitos ir audito kompanijose, draudimo įmonėse, bankuose ir kitose finansų, viešosiose institucijose, taip pat įvairių verslo įmonių finansų padaliniuose bei tarptautinėse finansų įmonėse. Įgytos žinios ir praktiniai įgūdžiai leidžia kurti finansų paslaugų įmones ar padėti klientams valdyti asmeninius finansus.

Įstaigos, ruošiančios pagal šią mokymo programą
Pavadinimas Miestas/Savivaldybė Adresas
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju