Mokymo programos
Apskaita ir auditas
Lygmuo ir/ar tipas:
Aukštojo mokslo universitetinės studijos
Socialinių mokslų studijų sritis
Pakopa: Bakalauras
Baigimo sertifikatas: PROFESINIO BAKALAURO LAIPSNIS
Studijų forma/trukmė
Dieninė: 3
Neakivaizdinė: 4

Anotacija arba apibūdinimas

 Studijų programa sudaryta pagal Tarptautinės apskaitininkų federacijos (IFAC), Tarptautinės diplomuotų buhalterių asociacijos (ACCA), Viešųjų įmonių apskaitos priežiūros valdybos (PCAOB) taisykles ir profesinius standartus, taip pat Europos Sąjungos direktyvų reikalavimus bei Lietuvos Respublikos įstatymus ir kitus teisės aktus.

Studijų programos kompetencijų ir numatomų studijų rezultatus rasite čia.

TTVAM atsižvelgia į rinkos pokyčius, modernaus verslo praktiką bei ekonominę aplinką ir rengia specialistus, kurie gebėtų organizuoti ir valdyti apskaitos procesą ne tik Lietuvoje, bet ir tarptautinėje erdvėje.
Studijuodami Apskaitos ir audito studijų programą Jūs išmoksite parengti įmonių finansinių ataskaitų rinkinį bei finansų analizės ir finansų valdymo projektus, suprasite mokesčių administravimo, deklaravimo ir apmokestinimo principus, įgysite žinių verslo teisės, vidinės kontrolės, audito srityse, sugebėsite parengti įmonės steigimo dokumentus, išmanysite apskaitos politiką, mokėsite įvertinti įmonės veiklos strategiją.

TTVAM Apskaitos ir audito absolventams įskaitoma dalis Tarptautinės diplomuotų buhalterių asociacijos (ACCA) kvalifikacinių egzaminų.

Pasidalink Facebook'e

Kvalifikacijos aprašas

 Studentai, baigę Apskaitos ir audito studijų programą, gali dirbti buhalteriais, finansininkais, auditoriaus padėjėjais verslo įmonėse ar valstybinėse organizacijose, teikti privačias konsultacijas apskaitos, mokesčių, įmonių steigimo bei aptarnavimo klausimais. Suformuoti kompiuterizuotos apskaitos įgūdžiai TTVAM absolventams leidžia naudoti platų kompiuterizuotos buhalterinės apskaitos programų spektrą verslo įmonių, veikiančių ne tik šalies, bet ir tarptautinėje rinkoje, ūkinei komercinei veiklai vertinti ir ekonominiams sprendimams pagrįsti.

Įstaigos, ruošiančios pagal šią mokymo programą
Pavadinimas Miestas/Savivaldybė Adresas
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju