Mokymo programos
Moderniųjų gynybos technologijų vadyba
Valstybinis kodas: 612N20010
Lygmuo ir/ar tipas:
Aukštojo mokslo universitetinės studijos
Socialinių mokslų studijų sritis
Pakopa: Bakalauras
Baigimo sertifikatas: vadybos bakalauras
Studijų forma/trukmė
Dieninė: 3,5

Anotacija arba apibūdinimas

 Studijų programos tikslas: Parengti krašto apsaugos sistemoje naudojamų technologijų vadybos specialistus, turinčius išsamių žinių, gebėjimų ir įgūdžių karinės ginkluotės, informacinių technologijų bei transporto srityse, sugebančius suprasti sudėtingų sistemų kūrimo ir veikimo procesus, šiuolaikiškai spręsti civilinio bei karinio transporto ir logistikos problemas įvairiose Lietuvos organizacijose ar įmonėse.
Pagrindiniai laukiami studijų rezultatai: Absolventas žinos pagrindines vadybos teorijas, ekonomikos dėsnius; mokės naudotis naujausiomis informacinėmis technologijomis; gebės analizuoti organizacijų ir verslo įmonių veiklos problemas; mokės taikyti moksliškai pagrįstus įmonių veiklos bei rinkos tyrimų metodus; mokės planuoti įmonės veiklą ir tinkamai panaudoti tiek materialius, tiek žmogiškuosius išteklius.

Pasidalink Facebook'e

Kvalifikacijos aprašas

 Tolimesnių studijų galimybės: Stoti į transporto inžinerinės ekonomikos, informacinių sistemų vadybos, personalo vadybos ar panašių krypčių magistrantūrą
Profesinės veiklos galimybės: Dirbti krašto apsaugos sistemos struktūriniuose padaliniuose ar kitose įmonėse, įstaigose ir organizacijose. Dauguma absolventų gauna galimybę dirbti krašto apsaugos daliniuose. Statistika rodo, kad 80% iš likusiųjų sėkmingai įsidarbina per pirmus mėnesius po baigimo.

Įstaigos, ruošiančios pagal šią mokymo programą
Pavadinimas Miestas/Savivaldybė Adresas
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju