Mokymo programos
Verslo anglų kalba ryšiams su visuomene
Lygmuo ir/ar tipas:
Aukštojo mokslo universitetinės studijos
Humanitarinių mokslų studijų sritis
Pakopa: Bakalauras
Baigimo sertifikatas: dalykinės kalbos profesinio bakalauro kvalifikacinis laipsnis. Pasirinkusiems gretutinę vadybos studijų programą suteikiamas ir vadybos profesinio bakalauro laipsnis
Studijų forma/trukmė
Dieninė: 3-3,5

Anotacija arba apibūdinimas

 Kodėl verta rinktis šią studijų programą?
Pagal šią studijų programą rengiami specialistai, turintys dvigubą dalykinės anglų kalbos ir vadybos specializaciją. Studijų metu ugdomi gebėjimai išmanyti žodinės ir rašytinės komunikacijos anglų kalba ryšiams su visuomene ypatumus. Būsimieji specialistai gebės organizuoti ir kontroliuoti vidinę ir išorinę komunikaciją įmonėje arba jos padaliniuose tiek šalies viduje, tiek užsienyje, gebės įvertinti informacijos ir komunikacijos verslo aplinką, analizuoti, sisteminti ir vertinti tyrimų duomenis, organizuoti komunikacinę viešųjų ryšių veiklą pagal įmonės specifiką ir parinkti tinkamus komunikacinės veiklos metodus, tobulinti esamą įmonės komunikacinės veiklos ir ryšių su visuomene būklę. Specialistai gebės koordinuoti viešųjų ryšių akcijas, kurti informacijos produktus bei organizuoti jų pateikimą įvairiais būdais ir priemonėmis, gebės koordinuoti ryšius su visuomene, mokės populiarinti įmonės veiklą, saugoti jos patikimumą, administruoti įmonės interneto svetainę, formuoti tinkamą ir patrauklų įmonės įvaizdį, kurti firminį stilių, mokės rengti kalbas, konferencijas, pranešimus, pristatymus, išmanys medijų kanalų specifiką, mokės dirbti įvairiomis kompiuterinėmis programomis. Mokės efektyviai bendrauti gimtąja ir profesijos anglų kalba, turės gerus planavimo ir komunikacinių procesų valdymo įgūdžius.

Kuo išskirtinė ši studijų programa?
Ši studijų programa yra išskirtinė tuo, kad baigęs kolegiją specialistas gali turėti dvi specialybes – anglų kalbos ryšiams su visuomene ir vadybos, o tai didina jo įsidarbinimo ir karjeros siekimo galimybes.

Pasidalink Facebook'e

Kvalifikacijos aprašas

 Studijų tęstinumo galimybės Lietuvoje ir užsienyje
Anglų kalbos ryšiams su visuomene su gretutine vadybos kryptimi studijų programą baigę studentai turi galimybes tęsti studijas pagal humanitarinių ir socialinių mokslų sritis Lietuvos ir užsienio universitetuose.

Karjeros galimybės
Absolventai gali dirbti verslo įmonėse, įstaigose, organizacijose.

Įstaigos, ruošiančios pagal šią mokymo programą
Pavadinimas Miestas/Savivaldybė Adresas
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju