Mokymo programos
Sporto vadyba
Lygmuo ir/ar tipas:
Aukštojo mokslo universitetinės studijos
Socialinių mokslų studijų sritis
Pakopa: Bakalauras
Baigimo sertifikatas: aukštojo mokslo vadybos profesinio bakalauro laipsnis
Studijų forma/trukmė
Dieninė: 3
Neakivaizdinė: 4

Anotacija arba apibūdinimas

 Kodėl verta rinktis šią studijų programą?
2011 metais buvo atlikta Lietuvos sporto organizacijų vadovų apklausa, parodžiusi, jog 60 procentų apklaustų sporto industrijos organizacijų yra pasirengusios priimti į darbą sporto vadybos specialistus. Sporto vadybininkai rengia verslo planus ir sporto sutartis (kontraktus), taiko įstatyminius aktus savo veikloje, prognozuoja sporto rinką, išmano mokesčių sistemą bei vykdo reklamines kampanijas. Šių specialistų laukia įvairaus pobūdžio darbas sporto industrijoje: sporto klubų vadyba, sporto renginių organizavimas, sporto organizacijų kūrimas ir valdymas, sporto reikmenų gamybos ir prekybos veiklos valdymas, sporto klubų, parkų, sporto šalių veiklos valdymas, specializuotų sporto medijų vadyba, sportininkų atstovavimas (agentai), valstybinių institucijų, atsakingų už sporto plėtojimą, veikla. Sporto vadybos studijos skirtos sportuojantiems žmonėms, atsakingai galvojantiems apie savo ateitį.

Kuo išskirtinė ši studijų programa?
Vieno semestro metu studentai parengia ne daugiau kaip du baigiamuosius projektus. Dėstytojų komanda konsultuoja studentus gautos užduoties atlikimo klausimais bei temomis. Semestro pabaigoje studentai pristato jų pasiūlytą užduoties sprendimą, kurį įvertina iš dėstytojų bei sporto industrijos profesionalų sudaryta komisija.

Pasidalink Facebook'e

Kvalifikacijos aprašas

 Studijų tęstinumo galimybės Lietuvoje ir užsienyje
Tęsti studijas magistratūroje Kauno kolegijos Verslo vadybos fakulteto absolventai gali visuose Lietuvos bei daugelyje užsienio universitetų. Jei planuojate studijuoti užsienyje, rekomenduotina rinktis studijas aukštosiose mokyklose, kurios yra Kauno kolegijos partnerės.

Karjeros galimybės
Sporto vadybos studijas Kauno kolegijoje baigę asmenys sėkmingai gali kurti sporto, sveikatingumo, aktyvaus laisvalaikio klubus ir vadovauti jų veiklai. Absolventai taip pat gali dirbti mūsų šalies ir tarptautinėse sporto asociacijoje, organizacijose.

Įstaigos, ruošiančios pagal šią mokymo programą
Pavadinimas Miestas/Savivaldybė Adresas
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju