telekomunikaciju inzinerija ar automatika ir valdymas
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-02-23 21:21:42 | Nuoroda

Gal galit biski placiau apie sias specialybes kas studijuojat ir netik.. noreciau kuo daugiau info nes nesu apsisprendes tarp siu dvieju specialybiu.. domintu galimybes baigus, alga, ar idomu studijuoti nu zodziu visi + ir -.. dekui uz info..

  • Fizika / VBE 79
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 71
  • Matematika / VBE 80
Žinutė parašyta: 2009-03-27 19:06:39 | Nuoroda

Sveikas Arturai!

As irgi tokioj pacioj situacijoj kaip ir tu. Esu to paties klauses cia, bet man, matau kaip ir tau, niekas nieko tokiais klausimais neatsako....

Pabandyk paieskoti elktronika.lt  forume - mokslai gal ka rasi naudinga ...  As siek tiek radau....

Sekmes

Žinutė parašyta: 2009-06-09 23:52:18 | Nuoroda

Aš taipogi žadu rašyt šitas dvi specialybes. Tik neapsisprendžiu, kurią antru, o kurią trečiu numeriu:}

Žinutė parašyta: 2009-07-03 02:41:54 | Nuoroda

Sveiki busimieji elektronikai :]

Siemet baigiau pirmaji kursa Telekomunikacijose, tai galiu pamegint nusviest kazka :] Visu pirma, jei jau apsisprendet cia stoti - nusiteikit is anksto rimtam ir sunkiam darbui. Pagrindiniai dalykai - matematika, fizika, programavimas. Siaip daug kas priklauso nuo destytojo, bet situs dalykus vienaip ar kitap reiks mokytis, ypac matematika su fizika.

Dar tikriausiai nemazai girdejot apie iskritimus, kad krenta studentai kaip lapai rudeni, is univero :) teko ir man visko prisiklausyt pries stojant. Siaip jei turi ant galvos galva, o ne kopusta, jei idedi darbo, pastangu, tai eisi viska be skolu, o apie iskritimus net negali buti jokiu kalbu. I tokias kalbas galit nekreipt demesio ;]

Ir dar siektiek ne del paciu mokslu! Jei esat daugiavaike seima (3 vaikai arba daugiau) arba neturit tevo / mamos - pasirupinkit socialinem stipendijom! Mano laidoje kokie 75 % galejusiuju jas gauti - praziopsojo, nes paprasciausiai nieks nepasake, nesuteike informacijos. O socialine stipendija 3 BSI, t.y. 390 litu ;] Reikiami dokumentai, tokie pat kaip barakui gauti: seimos sudetis, tevu paskutiniu 6 menesiu uzdarbis, jei broliai / seses mokosi - pazymos is mokyklos. Susitvarkykit is anksto, ir jau varydami pildyt dokumentu , jei cia istosit, iskart neskit visas pazymas, klauskit, teiraukites, nes nieks neprieis ir nepasakis.

Na lyg ir tiek, siaip jei ko norit konkreciai paklaust, tai klauskit drasiai ;]

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą