Grafinis dizainas
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-10-27 18:05:49 | Nuoroda

Sveiki,

Esu pirmo kurso VU MIF informatikos studentas. Na, šiaip mokykloje mėgau matematiką, informatiką (negalėčiau sakyti, kad šių dalykų nekenčiu), esu dalyvavęs olimpiadose, bet jokių prizinių vietų nelaimėjau. Tačiau visada mėgau piešti ir tik įstojus į informatiką pajaučiau dar didesnį potraukį piešimui. Norėčiau, būt iliustratorius, ar net įgauti animacijos įgūdžių. Mėgstu piešt veikėjus, išbandyt naujus piešimo būdus. Tačiau mesti informatiką turėčiau dabar, nes jei mesiu vėliau, t.y. po 1 semestro, teks mokėti pusę metinės studijų kainos.. Tai būtų rizikinga, nes nežinau ar įstočiau kitur į nemokamą vietą, kiek ieškojau, tai radau tik vieną kolegiją Lietuvoje, kur galbūt galėčiau įstoti (ir tai nevisai užtirkrintas, nes esu savamokslis) – į VTDK grafinį dizainą. Norėčiau išgirsti daugiau informacijos apie studijas.
Ar sunku įstoti į vf vietą? Gal kas turi stojamųjų darbų pavyzdžių? (jei kas galėtų atsiųsti man į gmailą – arba sype rair19). Greičiausiai teks pasilikti MIF‘e...
 

Žinutė parašyta: 2011-02-06 01:03:17 | Nuoroda

Tuo paciu klausimu ir as. Ar sunku laimet valstybes finansuojama moksla VTDK ? noriu studijuot graffini dizaina. Paisau gerai, dailes egzamina manau islaikysiu neblogai. lietuviu sekasi vidutiniskai, anglu taip pat vidutiniskai.

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą