Mokymo programos
Kineziterapija
Valstybinis kodas: 621B31002
Kodas pagal ISCED: 51272
Lygmuo ir/ar tipas:
Aukštojo mokslo universitetinės studijos
Biomedicinos mokslų studijų sritis
Pakopa: Magistratūra
Baigimo sertifikatas: Magistro diplomas
Studijų forma/trukmė
Dieninė: 2 m.
Neakivaizdinė: 2 m.

Anotacija arba apibūdinimas

Gilinamoji magistrantūros studijų programa skirta rengti kineziterapeutus- darbuotojus, išmanančius kineziterapijos strategiją, kineziterapijos metodologiją, gebančius tirti, įvertinti, nustatyti kineziterapijos poreikį, nustatyti kineziterapinę diagnozę, sudaryti kineziterapijos planą, vykdyti jį ir koreguoti, gebančius sintezuoti praktinį, mokslinį darbą ir žinias, ieškoti naujų problemų sprendimo būdų.
Stojantysis turi vykdyti priėmimo į universitetą konkursines sąlygas.
Būsimieji kineziterapeutai studijuoja gilinamojo lygio dalykus: kineziterapijos ir readaptacijos teoriją ir metodologiją, bioenergetiką, klinikinę farmakologiją, gerontologiją ir geriatriją, bioenergetiką, organų ir jų sistemų bendrąją patologiją, aukštosios nervinės veiklos fiziologiją, klinikinę imunologiją ir alergologiją, treniruojamąją terapiją, fizinį aktyvumą ir sveikatą ir kt. ir taikomuosius studijų dalykus: bendravimo kultūrą, tyrimo metodus.
Praktinės studijos nenumatytos.
Studijų programa baigiama baigiamuoju magistro darbu. Baigusiajam suteikiamas reabilitacijos magistro kvalifikacinis laipsnis ir kineziterapeuto profesinė kvalifikacija.
Baigus kineziterapijos magistrantūros studijų programą studijas galima tęsti biomedicinos mokslų krypties doktorantūros studijų programose.
Kineziterapijos studijų programa skirta asmenims, turintiems reabilitacijos bakalauro kvalifikacinį laipsnį, kineziterapeuto profesinę kvalifikaciją ir siekiantiems kineziterapeuto kvalifikacijos.
Pasidalink Facebook'e

Kvalifikacijos aprašas

Aprašas rengiamas
Įstaigos, ruošiančios pagal šią mokymo programą
Pavadinimas Miestas/Savivaldybė Adresas
Lietuvos kūno kultūros akademija Kaunas Sporto g. 6
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju