Mokymo programos
Matematikos ir informatikos dėstymas
Valstybinis kodas: 62101P109
Kodas pagal ISCED: 51214
Lygmuo ir/ar tipas:
Aukštojo mokslo universitetinės studijos
Fizinių mokslų studijų sritis
Pakopa: Magistratūra
Baigimo sertifikatas: Magistro diplomas
Studijų forma/trukmė
Dieninė: 2 m.

Anotacija arba apibūdinimas

Gilinamoji magistrantūros studijų programa skirta rengti aukštos kvalifikacijos dėstytojus, galinčius dėstyti matematiką ir informatiką kolegijose bei gimnazijose, gebančius orientuotis įvairiose matematikos šakose, taikyti matematiką kitose mokslo srityse.
Stojantysis turi vykdyti priėmimo į universitetą konkursines sąlygas.
Būsimieji matematikos ir informatikos dėstytojai studijuoja gilinamojo lygio dalykus: diskrečiąją matematiką ir algoritmus, informacines mokymo technologijas, geometrijos aksiominius pagrindus, deterministinius matematinius modelius, gamtos ir socialinių reiškinių modeliavimą ir kitus dalykus.
Atliekama pedagoginė praktika kolegijose bei gimnazijose. Praktinių studijų trukmė ? 320 val. Jų metu įtvirtinami ir tobulinami paskaitų planavimo, organizavimo, konspektų rengimo, darbo su mokiniais gebėjimai.
Studijų programa baigiama baigiamuoju magistro darbu. Baigusiajam suteikiamas matematikos magistro kvalifikacinis laipsnis ir mokytojo kvalifikacija.
Baigus matematikos ir informatikos dėstymo studijų programą, studijas galima tęsti fizinių mokslų srities doktorantūros studijų programose.
Matematikos ir informatikos dėstymo studijų programa skirta asmenims, turintiems matematikos, statistikos arba informatikos bakalauro kvalifikacinį laipsnį bei siekiantiems tapti matematikos ir informatikos dėstytojais.
Pasidalink Facebook'e

Kvalifikacijos aprašas

Aprašas rengiamas
Įstaigos, ruošiančios pagal šią mokymo programą
Pavadinimas Miestas/Savivaldybė Adresas
Vilniaus universitetas Vilnius Universiteto g. 3
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju