Mokymo programos
Bendroji muzikos didaktika
Valstybinis kodas: 621X14001
Kodas pagal ISCED: 51214
Lygmuo ir/ar tipas:
Aukštojo mokslo universitetinės studijos
Meno studijų sritis
Baigimo sertifikatas: Magistro diplomas

Anotacija arba apibūdinimas

Gilinamoji studijų programa skirta tenkinti augančius jaunų žmonių poreikius įgyti universitetinį ir kartu meninį išsilavinimą, rengti universitetinio išsilavinimo muzikos mokytoją, gebantį programuoti savo veiklą, išugdyti kūrybiškai ir naujai mąstantį komunikabilų mokytoją, gebantį dirbti individualiai ir komandoje, galintį savarankiškai priimti sprendimus ir būti pasiruošusiam atsakyti už savo veiklos rezultatus.
Stojantysis turi vykdyti priėmimo į universitetą sąlygas.
Būsimieji muzikos pedagogai studijuoja gilinamojo lygio dalykus: tiriamąją pedagogiką mokslo darbą; taikomuosius studijų dalykus: muzikos psichologiją, muzikos estetiką, pasaulio kultūros istoriją
Praktinės studijos vyksta mokykloje – studentas dirba vadovaujant patyrusiam mokytojui ir savarankiškai. Praktinių studijų trukmė - 240 val. Jų metu įtvirtinami ir tobulinami pamokų organizavimo ir vedimo, vadovavimo chorui ir kt. gebėjimai.
Studijų programa baigiama magistro darbu. Baigusiajam suteikiamas muzikos magistro kvalifikacinis laipsnis ir mokytojo profesinė kvalifikacija.
Baigus bendrosios muzikos didaktikos magistrantūros studijų programą, studijas galima tęsti socialinių mokslų srities doktorantūros studijų programose.
Bendrosios muzikos didaktikos studijų programa skiriama asmenims, turintiems bakalauro kvalifikacinį laipsnį ir siekiantiems muzikos mokytojo kvalifikacijos.
Pasidalink Facebook'e

Kvalifikacijos aprašas

Aprašas rengiamas
Įstaigos, ruošiančios pagal šią mokymo programą
Pavadinimas Miestas/Savivaldybė Adresas
Vytauto Didžiojo universitetas Kaunas K. Donelaičio g. 58
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju