Įstaigos
"Tarptautinė teisės ir verslo aukštoji mokykla", UAB
Institucijos grupė:
Įstaigos tipas:
Įmonės kodas: 111961987
Juridinis statusas: Uždaroji akcinė bendrovė
Adresas: Laisvės pr. 58
Savivaldybė/Miestas: Vilnius
Pašto kodas: LT-05120
Telefonas: 8-5-2426000
Faksas: 8-5-2460300
El. paštas: [email protected]
WWW: ttvam.lt

Papildoma informacija

Tarptautinė teisės ir verslo aukštoji mokykla (toliau – Aukštoji mokykla, TTVAM) yra Lietuvos Respublikos nevalstybinė aukštojo mokslo ir studijų institucija. Absolventams, įvykdžiusiems visus pasirinktos studijų programos reikalavimus, suteikimas atitinkamos studijų krypties (ar šakos) profesinio bakalauro kvalifikacinis laipsnis ir išduodamas suteiktą kvalifikacinį laipsnį liudijantis profesinio bakalauro diplomas ir jo priedėlis, kuriame pateikiama informacija apie įgyto aukštojo išsilavinimo turinį.

TTVAM misija – rengti išsilavinusius aukštos profesinės kvalifikacijos specialistus, gebančius savarankiškai dirbti konkurencinės rinkos sąlygomis bei kurti inovacijas. Siekiama, kad studijos Aukštojoje mokykloje išlaisvintų studentų kūrybiškumą, skatintų atsakomybę, mokytų plėtoti naujas idėjas, ragintų imtis verslių iniciatyvų, kurios, bendradarbiaujant su partneriais, būtų įgyvendinamos Lietuvoje ir užsienyje.

TTVAM aktyviai sprendžiama, kaip padėti jauniems žmonėms suderinti kai kada iš pirmo žvilgsnio sunkiai suderinamus dalykus – darbą, vaiko priežiūrą, kitus gyvenimo iššūkius ir studijas. Kiekvienas studentas – atskiras žmogus, turintis individualių poreikių. Todėl studijų procesas organizuojamas taip, kad jis būtų maksimaliai individualizuotas ir atitiktų šiuolaikinio studento interesus.

TTVAM išsilavinimas grindžiamas ne vien žinių kiekiu, bet ir pozityvaus mąstymo, ilgalaikio suvokimo, jog tai, ką gero darai ir sau, ir kitiems, kuria ypatingą – kuriančiąją – galią. Aukštoji mokykla tobulėja kartu su studentais, tad jų motyvacija studijuoti kasmet stiprėja. Vadinasi, aukštojoje mokykloje jauni žmonės atranda terpę, kurioje gali sėkmingai siekti savo tikslų, kurioje pildosi jų jaunatviški lūkesčiai.
 

Pasidalink Facebook'e
Programos, pagal kurias ruošia šį įstaiga
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju

2012-07-05

Panašu į tai, kad pernai čia užduoti keli kausimai liko be mūsų atsakymo... :( Labai tikimės, kad Jūs radote atsakymus kitais keliais. Šiais - 2012 metais - atsakingai įsipareigojame į visus Jūsų klausimus atsakyti nedelsiant.

2011-07-01

Koks konkursinis balas į VF turizmo ir viešbučių administravimą?

2011-06-22

norėjau paklausti, kokia vizualinių komunikacijų studijų kaina?

2011-06-07

Norejau paklausti o pas jus imanoma istoti i nemokama vieta? Jei taip, tai kokio konkursinio balo reiketu?

2011-01-12

Taisom klaidas - ne VETSLO :), bet VERSLO!!!

2011-01-12

TTVAM dar vykdo šias studijų programas: TARPTAUTINIO VETSLO TEISĖ; RINKODAROS VADYBA. TTVAM ketina vykdyti studijų programą VIZUALINĖ KOMUNIKACIJA

2010-03-13

noreciau stoti i teise, bet kazi kaip su balais ten... nes paskaiciavus man iseina tik 11 balu... noriu i neakyvaizdini:(