reikia pagalbos!labai prasau:)
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-08 14:33:04 | Nuoroda
reik pagalbos;)gal galit padet reik rasini parasyt tema "tikroji gyvenimo prasme saves ugdymas",gal galit pasakyt koki kurini kuriuo galeciau pasiremt ir apie ka ten tam kurini raso trumpai:)busiu labai dekingas;)
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-08 20:01:38 | Nuoroda
Labas, mane tai ziauriai nervina kai aukletoja liepia rasyti panasiomis temomis.. as tai dazniausiai rasau: kokia yra ta gyvenimo prasme? valgyti miegoti..ar kaip tik gilintis i savo mislinga buti, egzistencijos prasme..tada gali kelti kokius nors probleminius klausimus. Ar nera gyvenimo prasme ugdyti save? tada gali rasyt apskritai kaip siuolaikinis jaunimas ugdomas: mokykloje, kaip daznai jaunas zmogus paiima i rankas knyga (tai bus tarsi tavo atskleista nuomone)..tada gali pamineti literaturos grandus Putino "Altoriu sesely" (laip jaunas kungias ugde save pasisventimui, kurio jis visai nejaute), Šaletio "Amzinai zaliuojantis klevas"( jauna mergaite skestanti fantazijose, nes nenori suvokti realybes, kurioje alkoholikai tevai ir prarasta vaikyste.Gali kalbet kaip vaikas ugdo save tam tikrose situacijose).. Na, negarantuoju, kad tau labai pades, bet gal bus lengviau ka nors sukurpti
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-08 20:03:51 | Nuoroda
norejau paklausti jei pvz turi is kazkokio dalyko netestuota,bet to dalyko egzo nelaikai.Ar gali laikyti egzus pasirinktus?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-08 20:23:38 | Nuoroda
nezinau, bet mums mokytojai sko kad jei is kokio dalyko neigiamas iseina tai tuomet atestato negauna ar kazkas panasaus
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-11 09:38:06 | Nuoroda
aciu atmina uz pagalba dekui didelis,gal ka nors pavyks pritaikyt
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą