geodezija
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-04-08 19:28:48 | Nuoroda

ka manot apie sia specelybe?ar ji populiari?kokios perspektyvos?gl kas studijuoja galetu atsakyt...

  • Istorija / VBE 81
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Matematika / VBE 63
Žinutė parašyta: 2012-08-04 13:52:35 | Nuoroda

Labas,

Taip, galiu pasisakyti, baigiau sita specialybe ir ateities cia nematau. Geodezininku dabar Vilniuj tiek, atsiprasant, prisikta... Beto ir pats darbas is vis neidomus, matavimo ir braizymo gal 20-30%, visa kita, tai vaziavimai pasiimti planu/plansetu taip vadinamu, barniai su nepatenkintais klientais, beto ir ju kaimynais, nes zemes, mes, ju manymu,  "vogiam".Ir algos smukusios stipriai, cia visi 2008 metais skiede, kad labai daug geodezininkai uzdirba...Ne velnio, pora grupioku is vis uz dyka dirbdavo, nes darbdaviai specialiai nieko nemokejo.

Kalbant toliau apie studijas VGTU. Nezinau net ka ir pasakyti, prietaisai per laboratorinius uzsiemimus buvo naudojami labai seni, o seni, tai 20-30metu senumo, kurie, zinoma, praktiskai jau nebenaudojami. Aplamai praktikos VGTU - nera. Cia studentus ruosia jau vyresniems postams, bet kai pagalvoji, kai studijas baigia 70~ zmoniu, kazin ar visi mes busim vadovais, tuo labiau be patirties ir budami 22-24 metu. Nezinau, aplamai tie 4 metai, kas liecia studijas, buvo beveik nieko verti. Nezinau, kodel tiek daug jaunimo dabar taip verziasi i tas Lietuvos aukstasias mokyklas, siulyciau tiesiog nesdintis is cia arba darytis pertrauka po mokyklos ir labai gerai pagalvoti, ko pats nori.

Aplamai, kas isejo i nauda per tuos 4 metus, tai nebent igyta didele kantrybe, siaip, kazkoks gyvenimo suvokimas ko pats galbut labiau nori ir panasiai.

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą