uzskaitomi dalykai stojant i universiteta
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-04-05 23:51:11 | Nuoroda

sveiki,noreciau siokios tokios info,dbr as studijuoju KK,tarkim pabaiges sia kolegija stoju i universiteta,tai kai buna uzskaitomi dalykai kuriuos jau esi mokesis tai man taipogi juos turetu uzskaityti,taip? jeigu taip tai gali ir nemazai mokslo atkristi..idomu dbr pasidare kaip cia yra.

Žinutė parašyta: 2011-04-06 01:12:51 | Nuoroda

Uzskaito jeigu:

1 sutampa kreditu kiekis

2 pvz. jeigu studijuojant buvo specialybes anglu kalba o jeigu universitete pasirinkai visiskai kita studiju krypti - neuzskaito nesutampa zodynas. Tokiu atveju taip pat galioja ir kitoms disciplinoms pvz kaip braizyba informatika ir t.t.

3 galiausiai kai imsi is kolegijos akademini nuorasa gali prasyti ir dalyku aprasymu , kurie privalo buti. Toliau visa kita sprendzia sudaryta "komisija" kuri ir nusprendzia ar tau uzskaityti siuos dalykus universitete.

4 visa tai liecia tik bakalauro studijas jeigu stosi i islyginamasias su tavim niekas nezais, mokysies du metus ta pati ka ir visi.

Žinutė parašyta: 2011-04-06 01:17:20 | Nuoroda

5 jeigu stosi i islyginamasias studijas tau zinoma uzskaitys viska, su salyga jeigu pasirinkai tokia pacia studiju krypti o dazniausiai buna problemos kad kazko truksta ir kad pasivyti kitus tenka tenka atsiskaityti viena ar kita disciplina kurios neturejai kolegijoje

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą