psichologija
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2012-11-19 18:37:08 | Nuoroda

Sveiki, turiu tokią problemą. Žadu studijuoti pscihologiją. Esu pasiemes biologiją b lygiu, tačiau šiais metais paaiškėjo jog biologijos reikės egzamino norint studijuoti pscihologiją, dar to negana, mokytoja pasiūlė pasiimti ir A chemijos lygi, nes neva nesuprasiu biologijos. Ar tai tiesa ? Ir ką patartumėte man daryti, nes ir taip turiu daug A lygiu, o su chemija man tikrai nepakeliui. Esu 11-tokas. :) Ačiū

Žinutė parašyta: 2012-11-19 22:48:57 | Nuoroda

 Sveikas. Na dėl biologijos, svarbu, jog turi B lygį. Šiais metais vis dar išlieka praktika vieno dalyko metinis, kito egzaminas arba atvirkščiai. Skirtumas: vietoj istorijos atsirado biologija. Gali laikyt anglų egzaminą ir pilnai išsiverst su biologijos B lygiu. Tiesa, klausimas ar kitais metais šita praktika nepasikeis... Tokiu atveju, tikrai prireiks biologijos, niekas istorijos nebegrąžins.

Aš pati pernai po pirmo pusmečio perėjau į Biologijos A lygį, nes taip ir buvo neaišku iki galo, ar bus Biologijos egzaminas ir Anglų metinis, ar maišytai. 

Dėl chemijos, mano draugystė su chemija labai panaši kaip tavoji, nuoširdžiai sakau - nesuk tu dėl to galvos. Esu 12-okė ir nė karto nepasijutau kažkuo išskirtinė, jog nelankau chemijos. Žinoma, yra formulių, cheminių kaip ir dalykų, bet tikrai ne tiek ir ne tokio lygio, jog reikėtų imti chemijos A lygį.

Tai tiek mano pasvarstymų.

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą