Vartotojo busiu_ten_ pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-24 11:37:07 | Nuoroda

Sveiki, aš taip pat studijuoju teisę ir penitencinę veiklą.:) ir paskaičius pastebėjau, kad nieks nieko neužsimena apie mediacinę veiklą. :) tai vat, noriu trumpai pasakyt, kad atsirado tokia nauja penitencinės teisės kryptis-mediacija. (ne meditacija). Visi, kas įstos į teisę ir penitencinę teisę turės antram kurse pasirinkti kryptį-mediaciją arba penitencinę teisę :) O mediacija Lietuvoje visiškai naujas dalykas. Todėl iš dalies galima teigti, kad jei Lietuva vystysis ir po keliu metų atsidarys kokie medaicijos centrai, tai turėsit tikrai darbo :) o be to, tokiose šalyse kaip Norvegija, Suomija, Švedija, Kanada , mediacija yra be galo populiari, dėl to ten ir nusikalstamumas mažas :) na ir šiaip, siūlau pasidomėt šia kryptimi :)

Žinutė parašyta: 2010-07-25 12:30:04 | Nuoroda
jonke rašė:
Argentum rašė:

 Ey, susitikite :) surenkite susitikimą dar prieš rugsėjo pirmąją. Tada bus drąsiau į universitetą važiuoti, nes jau būsite bent kažką ten pažįstantys :)

 Kelintam kurse esi? idomu,sunku  mokytis?

Ir Argntum ir aš esam antrakursės :) ir kartu kolegės :D nesunku, jei laiku mokais. ir jei normalus destytojas pakliuna :) o šiaip dėl to pasiūlymo susitikti, tai tikrai verta :) jei atsiras dar tavo kolegų, tai prieš rugsėjo pirmąją, labai smagu susitikt :) mes praeitais metais susitikom ir visai smagu buvo eiti visiems kartu į rugsėjo pirmąją :)