Vartotojo Imeldutea pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-07 20:30:38 | Nuoroda
McKonst rašė:

Imandutea, labai ačiū už atsakymus, atsiliepimus apie bendrabutį ir adresus :) Aš kaip tik turiu tris nuotraukas likusias, kai dariau sodros pažymėjimui - jos spalvotos tik reikia susirasti ir išmatuoti, jei atitiks matmenys vešiuos jas, o jei netiks Vilniuj manau spėsiu susitvarkyti. Dabar man labiau už bendrabučių būklę (teisingai pastebėjai, kad ankstoka, tačiau manau nėra blogai pasidomėti pasitaikius progai ;)  ) rūpi ar reikia kokius nors dokumentus pateikti su prašymu bendrabučiui gauti. Kaip minėjau užklausą išsiunčiau, bet suabejojau dėl atostogų, nors kaip suprantu kažkas vistiek dirba ir man bus atsakyta, bet mano tėtis bedarbis Norvegijoje, ten mokėjo mokesčius ir registruojasi tam tikrose įstaigose ten todėl jei reiks dokumentų iš ten gali ilgai užtrukti todėl baiminuosi, kad gal net per ilgai uždelsiau su šiuo klausimu... Dėl prašymo formų, lapelių taip pat nesigąsdinu, jei ir kils nesklandumų nesunku bus ir vietoj išspręsti manau. Dar atviras, rūpimas klausimas liko kada paprastai paskelbia kas gavo bendrabučius, nes jei man apsimokės likti Vilniuje palaukti man reikia dėl to iš anksto susitarti ir pasiruošti, kad dvidešimt šeštą dieną jautiksliai žinoti ko man reikia, kam paskambinti įspėti, kad tikrai pasisvečiuosiu ir greit susisukti jei gausiu kvietimą studijuoti, nes tokiu atveju išvykčiau anksti kitą rytą.

 Vos nepamiršau paminėti, nežinau ar tvarka pasikeitė, reikia išrašų iš tėvų darbo vietos apie jų tryjų paskutinių mėnesių atlyginimus, na tavo atveju, manau, kad reik dokumentų iš sodros, kurie patvirtintų, kad tavo tėvai bedarbiai.

Žinutė parašyta: 2011-07-08 13:40:01 | Nuoroda

Dar berods reik pažymos apie šeimos sudėtį :) Dėl paskelbimo, deja, bet nerisimenu kada jis, berods rugpjūčio dvi paskutinės savaitės (hmmm..), na man neįstrigo tas momentas, nes iš pradžių negavau bendrabučio

Žinutė parašyta: 2011-07-26 10:10:25 | Nuoroda

Sveiki, aš iš pramonės inžinerijos, dabar gudriai pavadintos gamybos inžinerija, busiu trečiakursė, jei kas domina, klauskit :)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 10:27:09 | Nuoroda

Bet kuriuo atveju priėmimas vyks centriniuose rūmuose, o priiminės skirtinguose kabinetuose pagal fakultetus, žodžiu nereik daba desperatiškai blaškytis nuvažiuosit su dokumentais ir tikrai nepasiklysit :) Bus žmonių, kurie jums pagelbės ir nukreips reikalinga kriptimi ;)

Žinutė parašyta: 2011-07-27 15:25:18 | Nuoroda
Kamilem rašė:

 ai fundamentaliuju :D nzn kada vyks?

 http://www.vgtusa.lt/2011/07/26/prasideda-vgtu-pirmakursiu-stovyklos/