Vartotojo auronce pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2013-07-26 10:43:54 | Nuoroda
Tomas rašė:

Sveiki noriu paklaust ar yra VGTU  toks destomas dalykas kaip mechatronika arba panasus dalykas ?  Konkreciai mechatronikos studijo neradau VGTU universitete , bet gal yra panasiau  , tik kitaip vadinas ?  Jei zinot tai gal galetumet ir aprasyma tu studiju ikopint. Dekui.

 Labas, šiemet atsirado nauja specialybė, tai - robotika ir mechatronika. Gal kartais jau ir matei. stojantiesiems.vgtu.lt/bakalauro-studijos/studiju-programos/mf-06/ 

Žinutė parašyta: 2013-07-26 10:44:59 | Nuoroda
auronce rašė:
Tomas rašė:

Sveiki noriu paklaust ar yra VGTU  toks destomas dalykas kaip mechatronika arba panasus dalykas ?  Konkreciai mechatronikos studijo neradau VGTU universitete , bet gal yra panasiau  , tik kitaip vadinas ?  Jei zinot tai gal galetumet ir aprasyma tu studiju ikopint. Dekui.

 Labas, šiemet atsirado nauja specialybė, tai - robotika ir mechatronika. Gal kartais jau ir matei. stojantiesiems.vgtu.lt/bakalauro-studijos/studiju-programos/mf-06/ 

 Velnias, nemačiau datos;D

Žinutė parašyta: 2013-07-26 10:48:19 | Nuoroda
ArunasP rašė:

 Sveiki reikia jūsų pagalbos!!!

Esu išsirinkęs studijuoti mechatroniką arba mechanikos inžineriją, tik neapsisprendžiu ką geriau rinktis KTU ar VGTU?

Kokie jūsų atsiliepimai?

Matematika 100; Fizika 92; Anglų 77; Lietuvių 31.

 Amžinas klausimas VGTU ar KTU. Tiesiog patariu lyginti, ką duoda vienas universitetas, ką kitas. Jei nori sužinot atsiliepimus iš studijuojančių VGTU mechanikos inžineriją, gali kreiptis čia: www.facebook.com/pages/VGTU-MFSA/298880587770?fref=ts arba parašyt į  

Žinutė parašyta: 2013-07-26 10:53:43 | Nuoroda
RobertaKa rašė:

Gal kas nors iš esamų studentų gali pasakyti, kaip ten su tuo programavimu? Ar yra kažkoks įvadas, ar jau reikia atėjus turėti nemenką žinių bagažą? :) Noriu čia stoti, tačiau programuoti neteko nuo 10kl., todėl nelabai kas atminty išlikę. 

 Nestudijuoju šio dalyko, bet žinau kas studijuoja:) kreipkis į: www.facebook.com/pages/VGTU-FMF-SA/156393737382?fref=ts arba parašyk į el. ir nukreips tave pas reikiamą žmogų, kas galės papasakot :)

Žinutė parašyta: 2013-07-26 11:11:18 | Nuoroda

 "Rytoj", jau ko ko, bet stoti tiesiog į verslo vadybą nepatarčiau. Aišku, čia tik mano nuomonė. Kai stojau, pati svarsčiau tarp VGTU specialybių, ką pirmiau rašyt (aišku, iš pradžių norėjau ir į VU informacines verslo sistemas berods, bet db tai toli gražu nuo to, ką studijuoju) ir patarimas man buvo toks: Jei tau patinka viskas, kas susiję su transportu, logistika, tai ko stoti tada į tiesiog ekonomiką? (čia buvo turima omeny ekonomikos inžinerija). Man dabar yra įdomu studijuoti tai, ką studijuoju :) tikriausiai prieš kokius ketverius metus net nebūčiau apie tai pagalvojus. Pati pradžia gan nuobodoka vien dėl to, kad kaip ir visur, tai mokomės bendrinių dalykų. Tokių kaip: teisė, vadyba, algebra, statistika, grafika ir kompiuterinė inžinerija ir t.t. Tačiau kuo toliau, tuo vis daugiau atsiranda specialybinių dalykų. Dažnai viskas priklauso ir nuo dėstytojo, ar jis sugeba sudominti ar ne. Mūsų fakulteto dėstytojai tai geba, tikrai yra ne vienas toks :) Galbūt pačiai programai dar yra kur tobulėti, tiksliau, rasti visiems dalykams kompetetingų tos srities specialistų, ką dėsto (turiu omeny pvz.: viešosios e-paslaugos). Tačiau, kadangi mūsų laida yra tie bandomieji triušiai atnaujintos programos, tai mes visas pastabas ir pan. išsakom katedros vedėjui ar dar kam, kai tik atsiranda proga. Ir jie turi laiko padaryti tinkamas išvadas. 
Gan išsiplėčiau atsakydama ;D tiesiog, jei dar kils klausimų, tai kreipkis, atsakysiu. Nors ir taip pavėluotai čia rašau :)

Žinutė parašyta: 2013-07-26 11:23:13 | Nuoroda
grzeska rašė:

 Sveiki , siais metai planuoju cia istoti ir mano konkursinis balas tiktais 17.4 ar realu, jog pateksiu i Vf??? ar apsimoka laukti 2 - 3 rato jog patekciau i nemokamas studijas? ar visdel to iskarto pasirinkti Vnf? Gal kas istojo su panasiu balu?? labai reik pagalboss... Aciu.

 Deja, į vf nepateksi. Čia į vf įstoti realu maždaug su 18,6 ir aukštesniais. Krepėšelių yra vos apie 20 (nežinau ar šiemet dar nenumažina). Taigi tarp tų 20 studentų su tokiu balu nepapulsi. Ir antras ar trečias ratas čia tikrai nepagelbės.

Žinutė parašyta: 2013-07-26 21:08:20 | Nuoroda

 Įstojai? Nepamiršk užsiregistruoti į fux'ų stovyklą! Lauksim tavęs VGTU, tik įėjus pro duris, užsuk po kaire, ten ir vyks registracija. Transporto inžinerijos fakulteto stovykla bus rugpjūčio 10-12 dienomis. 
www.vgtusa.lt/2013/07/23/priemimai-i-aukstasias-mokyklas/