Vartotojo jean-claude van damme pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-13 00:13:37 | Nuoroda

Iškilo man tokia problema. Liepos 17 nustoja galiojus tapatybės kortelė, o naują tegausiu rugpjūčio 12. truputi apsižioplinau, per vėlai pastebėjau ir bereikalo ėmia utokiu ilgu terminu išdavimą.
lamoje rašo, kad iki liepos 28 nepasirašęs sutarties iškrenta kandidatas. o reikalaujami dokumentai yra pasas arba kortelė. ar praeičiau su pasibaigusia kortele ar vairuotojo pažymėjimu? spėju, kad nelabai... niekam nėra panašios situacijos?  
pasą jei išsiimsiu naują irgi gali netikti. registracijoje lamoje tai kortelės kodą įrašiau. 

prisižaidžiau atrodo :DD

Žinutė parašyta: 2010-07-13 01:06:33 | Nuoroda

19,56. bent  http://www.baluskaiciuokle.lt/index.php  taip rodo. dar gal prisidės filologų pergalės, bet kas iš to, jei dokumentai mano netvarkingi ir negalėsiu dalyvauti :DDD 

Žinutė parašyta: 2010-07-13 01:37:12 | Nuoroda

įskaitą gavau, bet tapatybės kortelė, kurios numerį registravau lamoje, baigia galioti šią savaitę. pasirašant sutartis tiek su universitetu, tiek priduodant atestatą ar kaip ten visur reikia to dokumento, kurį tegausiu rugpjūčio vidury. galiu eiti pasiimti pasą, bet jo numeris vėl kitas. tai pagal visą reglamentą gali manęs ir neleisti niekur.

Žinutė parašyta: 2010-07-13 11:05:56 | Nuoroda

reikia spausti juodą varnelę šalia rezultato, o ne išsaugoti 

Žinutė parašyta: 2010-07-13 11:25:11 | Nuoroda

nesakiau aš jiems to.

 bet iš kvailumo, pavydėdama ar nežinodama kas tuose filologuose vyksta gal nepradėk tyčiotis iš manęs. filologuose yra eseistikos-publicistikos sekcija. ten, be ese, dalyvauja tiriamieji rašiniai, interviu, pažintiniai straipsniai, beveik visi apie rašo apie savo kaimus.  Tas pats kas ir kiekviename laikraštyje. tik kartais pasitaiko parašytų geru stiliumi ar bent jau talentingai. Komisjoje dirba žurnalistės. Adomaitytė ir iš Lietuvos radijo, atrodo, Valantiene.
kalba ėjo apie konkursinį balą, pasakiau savo ir dar užsiminiau, kad turėtų prisidėti balai už konkursus laimėtus tik dėl to dar nesu tikras. Tačiau tikimybė didelė, kad ir tyčiodamiesi, tuos balus pridės.


 

Žinutė parašyta: 2010-07-13 11:50:26 | Nuoroda

Aš nesiteisinu tik bandau išprovokuoti konfliktą :D
Tik paaiškinau, dėl viso pikto, gal tikrai neįsivaizduoja žmogus kas ta filologija.

Žinutė parašyta: 2010-07-13 12:11:43 | Nuoroda

parašiau ir lamai, ir vu. atsakė, kad iki liepos 19 galiu pakeisti dokumento tipą ir numerį sistemoje. Tačiau dabar mokėti 150 litų už pasą kažkaip gaila. Lama sakė, kad gal tiks ir senoji kortelė. Tik kiek tas "gal" tikras. VU atsakė, kad galiu turėti kitą galiojantį pasą arba laikiną asmens tapatybės dokumentą. Sako svarbu mano asmens kodas. Tą patį ir migracijoje sakė. Bet asmens kodą turiu ir vairuotojo teisėse, bet ką čia žinosi. tai dabar dėl jų užklausiau. 

Žinutė parašyta: 2010-07-13 12:28:11 | Nuoroda

kokių? man tai buvo taip, kad kai pasakiau vardą ir pavardę, vienas iš galo, tas pagrindinis dekanas jis ar kas pradėjo juoktis, prunkštauti ir sukti galvą ratu :D tik nesupratau kam, ar kad pasimesčiau, ar šiaip toks apgailėtinas atrodžiau :D

Žinutė parašyta: 2010-07-13 12:31:37 | Nuoroda

bandyt gi nieko nekainuoja :) 

Žinutė parašyta: 2010-07-13 12:50:17 | Nuoroda

ir šiaip visi galėtų tuos linksmus nutikimus pasipasakot iš stojamojo.

dar vienas.
klausimas: kiek Lietuvoje ministerijų?
mano atsakymas: 14
klausimas: kuri svarbiausia?
mano atsakymas: nėra tokios, visos jos dirba kartu, paisdalindamos bla bla bla bla bla
klausimas: kuri svarbiausia?
mano atsakymas: Na nėra tokios, visos jo pasidalyja skritingą darbą, visos valstybės sritys svarbios ir niekas negali jų pakeisti.
klausimas: kuri svarbiausia?
mano atsakymas: nu sakau nėra tokios.

klausimas: kuri svarbiausia?

ir jau pasimečiau, bet laimei kažkuri gailestinga moteris įsiterpė ir paklausė kuri ministerija man asmeniškai svarbiausia :D 

p.s. klausė tai tas pats kur ir iš vardo juokės. baisu buvo, bet patiko ir smagu prisimint :)

Žinutė parašyta: 2010-07-13 12:51:52 | Nuoroda

Taip tas pats :) 

Žinutė parašyta: 2010-07-14 11:08:10 | Nuoroda

o jei iš universiteto išmeta? tarkim kokią nesąmonę padarai ar neteisingai apkaltina :D 

Žinutė parašyta: 2010-07-17 15:52:25 | Nuoroda

bet be tų rezultatų lamoje gi negalės vykti priėmimas. ar galės?  

Žinutė parašyta: 2010-07-18 12:39:18 | Nuoroda

kaip nudžiugino lama. visos pamokos prašyme surašytos dešimtukais, nors iš tikro tai tik pora jų buvo. svarstau gal parodyt tai mokykloj, gal dar ne vėlu pasikeist atestatą į raudoną :D

Žinutė parašyta: 2010-07-18 12:40:31 | Nuoroda

ne nu sufeilinau. ne į tą grafą pažiūrėjau, viskas gerai.  

Žinutė parašyta: 2010-07-21 12:41:16 | Nuoroda

 

 tam, kad studijuot soc. mokslus - ypatingu gebejimu nereikia, faktiskai bet kas gali studijuot, net ir mano kate. taciau jeigu tie patys zmones-humanitarai istos i technologinius, didziosios ju dalies smegenys sprogs. 

trumpiau tariant, bet koks realiukas gali be problemu studijuot socialinius, bet tik nedidele dalis humanitaru sugebes baigt technologines studijas.

 

 

 eik tu katine...
aš nesuprantu vieno dalyko, iš kur pas tiksliukus šitoks išsiaukštinimas. oj neva veinitelė rimta pamoka fizika, o profesija- statybų inžinerija. 

atrodo socialinius mokslus renkasi kažkokie adaptuoti, kurie nepavežta matematikos, o kiekvienas tiksliukas net nesimokęs už kart geresnis humanitaras. tai prašau, pagrįsk teiginį, paaiškink kokio salyjų teisyno reikšmę vakarų europos tradicinei teisės sistemai ar rusios kunigaikštyčių įtaką LDK geanealogijai. 

kiek tų tiksliukų buvo pas mane mokykloje, pasirinkę istorijos b lygį, konkretų kurortą, vis tiek nieko nesigaudydavo, apie kokį literatūros suvokimą iš vis nekalbu. 
 

nenoriu aš čia labai pyktis, bet kažkaip 18 ar 19 metų gal jau nebe tas laikas tokiems pareiškimams aš geresnis, nes mano kojinytės mėlynos. būsi tu geresnis kai ką sukursi, o ne išsilaikęs egzaminus kelsi nosis prieš tokius kuriems sinusai, kosinusai, kinematika visai neįdomu.

Žinutė parašyta: 2010-07-22 05:40:59 | Nuoroda
vtrgv rašė:
mildmyle rašė:
Pritariu, ten taip kažkoks "žinovas" nusvaigo, kad tikslieji sunkiau už socialinius ar humanitarinius mokslus. Tai reiškia, kad tiksliukas- visų galų meistras. Gi aš žinau tokių gabių matematikai, fizikai, ir jiem krimst tuos tiksliuosius vieni juokai, bet kai prieina lietuvių, istoriją- šnipštas. Taigi natūralu, jei tau kažkas sekasi, tai tau ten ir yra lengviau. Ne bet kas patempia inžinerinį, ne bet kas patempia žurnalistinį darbą. Dar dėl to kalimo. Iškalt gali kiekvienas ir čia jau viskas? Labas rytas. Kas iš to, kad tu išmoksi datas, jei tu jų galvoj sudėt nemoki, susieti aplinkybių ir padarinių. Iš vis neįsivaizduoju, kaip galima lyginti socialinius mokslus su tiksliaisiais- gi visų sričių specialistai gyvybiškai reikalingi šaliai.

 zurnalistai su lietuviu ir istorijos ziniom gyvybiskai reikalingi saliai? ok ok, sutinku. tik parasyk, kur pirkai tokia zole.

 ak koks sarkazmas, koka ironija. tirkai puikus humanitaras, antras Kurtas Vonegutas. Bet jei nepastebėjei čia tave kokie 5 žmonės suvarė, gražiai, švelniai, logiškai su argumentais. kur tavieji? kažkoks bajeris su žole? ne, ačiū, aš tikrai nenoriu, kad toks tiksliukas man gamintų vaistus kai pasensiu ar konstruotu automobilius.
o prie žurnalisto išmanačio istoriją ir gebančio rašyti turtinga, nešabloniška kalba man kyla klausimas- ar esi kada laikraštį atsivertęs? ką be istorinio supratimo, be žinių gal iveikti žurnalistas? nebent tavo istorijos samprata baigiasi ties liublino unija ( nors duodu ranką nukirst, kad nelabai žinai kas tai yra), bet istorija buvo ir prieš 20 metų, privatizacijos, banditai, įtakų sferos.. tai irgi istorija. nežinodamas jos žurnalistas nesigaudys kas dedasi šiandien, kas postuose sėdi, kas valdo šalį. 
žodžiu, konkretus esi. išsiregistruok iš svetaines, trolini tik. 

Žinutė parašyta: 2010-07-22 05:47:32 | Nuoroda
Adomas_ rašė:

Sveiki, stojantieji,

perskaičiau Jūsų diskusiją ir norėčiau patikslinti, kad stojant į žurnalistiką  VU jokie papildomi balai už laimėjimus filologų konkursuose nepridedami, kaip ir jokie papildomi balai nepridedami už kažkur jau rašytus straipsnius.

Dėl kitų forumo pasisakymų - keista, kad kai kurie žurnaistikos studentai vis dar galvoja, kad jų pasisakymų ir tam tikrų pareiškimų interneto forumuose niekas neskaito ir nepastebi :)

Sėkmės stojant!

 tikrai neprideda? nes kiek su skaičiuoklėmis skaičiavau surašės egzaminus tai mano KB 19,5, o lamoje, kur pridėjau visus laimėjimus tai 21,5. tai iš kur dar du balai jei ne iš konkursų?


be to klausimas, o kur reikės vežti visus popierius? į komunikacijos fakultetą saulėteky ar žurnalistikso institutą kažkur senamiesty? ar iš vis kur į rektoriatą pagrindiniuose rūmuosE? 

Žinutė parašyta: 2010-07-23 14:14:34 | Nuoroda

niekur nerandu VU sąskaitos numerio, į kurė reikės pervesti pinigus įstojus. Niekas nežinot? ar bent laiške parašys?

Žinutė parašyta: 2010-07-23 14:19:01 | Nuoroda
NerijaV rašė:

eiki i vu puslapi spausk priemimo i pagrindines ir vientisasias studijas taisykles ir 36-37 psl viskas aiskiai iasdestyta

 prisijungiau parašyti, kad radau ir nebereikia, bet ačiū :)