Vartotojo Sparnai pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-01 00:29:36 | Nuoroda
Pride rašė:
Sparnai rašė:
Pride rašė:
Sparnai rašė:
Pride rašė:
Sparnai rašė:
Pride rašė:

Nemiegosit, biologai ir matematikai? :D  

 Nemiegosim, kaip ir kiekvieną naktį :)

 Teisingas!!! Sianakt vel bandysim uzkariauti pasauli? :d

 Kaip ir kiekvieną naktį :D

 ne, nekaip ir kiekviena nakti... Sianakt nefailinsim :D

 Ok. Būkit pasiruošę, mirtingieji, pasaulio užvaldymui :D

 Aga. Jus busite mano vergai. Uzdarysiu visus i viena kambariuka ir paliksiu be maisto :D Peskites iki mirties, paskutini gyva isleisiu xDDD

 Lažinuosi, kad be peštynių išgyvenčiau :D

Žinutė parašyta: 2011-07-01 00:42:11 | Nuoroda
Pride rašė:
 

 Zinant kokai musu liaudis tupa, per pirmas ~12h visi draugiskai bendrautu, kazkas kazkiek susipestu, bet visi laikytusi "kaip komanda", paskui prasidetu nesutarimai, kanibalizmas ir smagiausioji dalis :) Ai, dar palikciau viena peili :)

 Ir nepagalvotum, kad aš tave patį apsukau iš anksto :D

Žinutė parašyta: 2011-07-01 02:40:57 | Nuoroda
Pride rašė:

Tai biologai nemiega? :D 

 Nėra biologų :D

Žinutė parašyta: 2011-07-01 03:08:14 | Nuoroda
Pride rašė:
Sparnai rašė:
Pride rašė:

Tai biologai nemiega? :D 

 Nėra biologų :D

 O tu ne biologas? Ar biochemikas? :D

 Nei tas, nei tas. Laikiau šiaip sau :D

Žinutė parašyta: 2011-07-01 06:04:34 | Nuoroda

išlūžo visi :)

Žinutė parašyta: 2011-11-01 22:28:55 | Nuoroda
A le mokinys rašė:

Hm, turiu klausimą. Parašėm mes savo pirmą bandomąjį rugsėjo vidury. Visada labai mėgau biologiją. Nekartojau nieko ir net nemėginau skaityti to, ko dar nepraėjome, rašiau tik ką atsimenu iš 11 kl. kurso. Surinkau 50t.
Ar pasistengęs galėčiau pretenduoti į aukštą balą? Į dešimtą dešimtį? :D egzaminą tikrai laikysiu, tik įdomu, ar bent reikėtų puoselėti viltis pakelti rezultatą šitaip. :)

 Egzaminas patikrina mokyklinio lygio žinias, tad tiesiog pasimokyk, įdėk pakankamai pastangų ir viskas bus gerai. Tačiau nepamiršk, kad kartais žinių negana, reikia suvokti ir kokio tipo atsakymo tikimasi.

Žinutė parašyta: 2011-11-13 16:48:22 | Nuoroda
Ighnaz rašė:

 As taip pat cia siemet istojau. Seip mokytis cia reikia (pries tai rases Adas girdejau isvis per naktis kala), bet jei nori viskam laiko atsiranda :)

 Net jei ir taip, tai čia blogai? :D Aš eidama pas odontologą norėčiau, kad jis būtų užtikrintas savo dalyko specialistas :)

Žinutė parašyta: 2012-06-02 17:58:54 | Nuoroda
auxe rašė:

 bet kokiu atveju Lietuvoje galima sakyt visų sričių specialistų yra daug. Tai gal geriau stoti ten, kur pats nori mokytis ir tave traukia, o ne ten,kur ale geresnės perspektyvos, bet jausiesi dirbdamas elementarų ,,Š'', o gal net ir be darbo būsi.Manau, kad dirbdamas sau širdžiai mielą darbą prasimuši bet kokiomis aplinkybėmis, ar tai bus krize,ar dar kas.

 Daug teko girdėti žmogėnų, kuriems širdis paliepė stoti į ekonomiką ar teisę...o paskui keikia visą pasaulį dėl to, kad patys nemąstė normaliai :D Mano subjektyvia nuomone, baigus šias programas lengviau yra nebent tada, jei giminės tuo keliu ėjo ir kažkokie takeliai jau praminti. Bus tokių, kurie prasimuš, bet ne visi.

O jei dirbi iš pirmo žvilgsnio nemėgstamą/neįdomų darbą, bet jame gali išlaikyti savo orumą, gerai jaustis kolektyve ir dar uždirbti tiek, kad galėtum sau ir savo šeimai leisti viską, ką nori...nepamėgtumėte tokio darbo?

Žinutė parašyta: 2012-06-27 14:41:28 | Nuoroda
Curie rašė:

 Sveiki, kokiu būdu sužinoti kiek gauta už suvokimą ir rašinį?

 O kiek taškų iš viso gavai?

Žinutė parašyta: 2012-06-28 10:02:17 | Nuoroda

O šiemet niekas iš dvyliktokų neturi vertinimo instrukcijos? Pernai po egzaminų kažkas jas gavo iš savo mokytojos ir taip instrukcijos paplito visur, tad buvo galima pasižiūrėti taškų skaičių. Kalbu apie teksto suvokimą, tada pasitikrinęs juodraštį matai kiek susirinkai taškų, o rašinį irgi nujausti galima, kiek turėtum gauti. Tai po to ir žinai, rašyti apeliaciją ar ne. Jei jautiesi nuvertintas, o juodraštyje prisirašęs pievų, tai gal net neverta rašyti apeliacijos, kad negautum dar mažiau. O jei pagal instrukciją matai, kad gavai tikrai per mažai, tada ir verta rašyti. Dažnai dėl to ir nekeičia, kad būna "vaje, mokiausi taip gerai, o gavau mažai". Gal tiesiog susimovei per egzą iš jaudulio ir tiek, nepakeisi to.

Sėkmės priimant sprendimus..

Žinutė parašyta: 2012-06-29 13:24:43 | Nuoroda
Curie rašė:

Gal klystu, nors tikiuosi, kad ne, tačiau man medicina nekelia asociacijų su aklu kalimu. Jei visus metus aklai kalsi, tai toks ir medikas būsi :) Mokymasis, kuriame vadovaujamasi elementaria dedukcija, niekada nevirs kalimu. Tereikia išlaikyti balansą tarp darbo ir loginio mąstymo. 
O kas dėl altruizmo... pati altruistė nesu, tikrai ne a le Motinos Teresės tipažas ir mediko darbo nesieju su tuo. Visgi alga gaunama ne už altruizmą, o už gydytojo teikiamą paslaugą - kokybišką gydymą.

 Curie ir Pride galėtų būti neblogi draugai :D

Žinutė parašyta: 2012-07-04 11:46:40 | Nuoroda
repliux rašė:

 Oh yeah, 100, medicine, I'm coming.

 Me gustan esos resultados. Kaip fainai atestato priedas atrodys :D

Žinutė parašyta: 2012-07-04 15:07:42 | Nuoroda
pilks vilks rašė:
Deimante313 rašė:
cornelia rašė:

 Gavau 100 proc (97 taškai), labai džiaugiuosi. Gal būsimų odontologų yra, kurie planuoja LSMU studijuoti? 

 Planuojam planuojam. :)

 Planuoju ir aš, tik šnipštas, kitais metais. :* :D 

 очень хорошо.