egzamino apranga
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-06-09 20:48:19 | Nuoroda

sveiki, kokia jusu nuomone tinkama egzamino apranga? ka manot apie tokius kur pvz i egza ateina su sortais? kad ir ilgais..

Žinutė parašyta: 2011-06-09 21:43:31 | Nuoroda

Na nežinau net ką manyt, nėra buvę pas mus tokio atvėjo. Visi ateina su uniformom - merginos: sijonas,marškinukai ir švarkas, vaikinai: kostiuminės kelnės, šlipsas, balti marškiniai ir švarkas. Nėra įstatymo, kad į egzaminą tik, kaip mokytojai sako tvarkingai ateiti, tiesiog pasamonėje yra tai įsišaknyję, nes vis dėlto ateinam ne šiaip į pamoką, o lemiam savo tolimesnę ateitį. Šiaip aš prieš tokius "įsidirbinėjimus".

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-06-11 16:25:30 | Nuoroda

Kas ne šūdas ta apranga, juk tavo rezultato ji nelemia, aišku "pliažo stail'u" apsirėdžius pačiam nemalonu turėtų būt, bet šiaip tai kas kaip nori, tas taip ir atrodo.

Žinutė parašyta: 2011-06-13 00:34:42 | Nuoroda

Musu mokykloje priimta vaikscioti su uniformomis.Per egzaminus jos nera butinos,bet daugiau nei puse klases eina su jom - ir atrodo kur kas graziau

Aisku atsiranda ir tokiu,kurios ateina su dzinsais ir megstuku.Nesureiksminama pas mus ta apranga - kaip patogu taip eini. :) (mokausi ne Lietuvoje)

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2011-07-23 20:02:45 | Nuoroda

Jei nenori išsiskirt iš minios tai ir renkis kaip visi, bet pricipe tai visiems vienodai kaip tu apsirengsi, svarbu koks tavo paties nusiteikimas. :D jei į egzą varai kaip ir į paprastą kontrolinį tai tiks ir maikė su šortais, bet jei eini kaip į šventę tai reik kažko solidžiau. ;p

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą