Informatikos studijos
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2008-07-03 10:21:25 | Nuoroda
Kur ten pereidinėsi, kitais metais viskas mokama bus, nepamiršk to. Na dėl specialybės, mes visi po vienu ir to pačiu stogu, matematika ir informatika. Supranti informatika nėra informatika, ten studijuoja žmonės dėl diplomo, nelabai jiems rūpi ta informatika kaip programavimas. Bent jau dižiausiai daliai studentų. Per ketverius metus irgi viskas jau pasikeitė, dėstytojai rimtai nežiūrės į informatikus, realiai bus daugiau juokelių kokią ten situacija, svarstom kiek iškris po kiekvienos sesijos, o ypač laukiami sudėtingesnių studijų rezultatai, po kurių pasirodo dekano skelbimas, kad kursas turės kartoti vieną ar kitą dalyką. Realiai studija tikrai gan gera, bet problema, kad viskas kiek nusivažiavo, žmonės perėjo prie Progamų Sistemų, o informatiką stoja dabar bet kas, realiai net egzaminų nereikia, kad ten patektum...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-03 11:01:03 | Nuoroda
ka geriau rinktis - informatika ar informatikos inzinerija? kurioj kazin maziau matematikos, o daugiau praktiniu dalyku?
Žinutė parašyta: 2008-07-03 11:12:22 | Nuoroda
Priklauso nuo universiteto, bet viskas kas susiję su informatika ir taip bus daug praktikos, nes programuoti tai reikės.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-03 15:43:31 | Nuoroda
Kaip trūksta žmogaus iš KTU, kuris apie KTU galėtu taip viska paaiškint kaip david
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-28 23:03:46 | Nuoroda
Man sakes, kokio velnio as stojau i ta informatikos inzinerija, garantuotai atlaikysiu daugiausiai pora menesiu
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-28 23:51:23 | Nuoroda
jei mokysies - pasedesi po valanda per diena prie programavimo ar siaip mokysies - tikrai atlaikysi daugiau.. nenoriu peikti informatiku, bet i tokias informatikos specialybes sustoja daugiausia nezynantis kur stoti, tokie, manantys, kad jei megsta losti l2 ar CS, tai jau linke i informatika arba tie , kurie neistoja kitur.. is ju visu tik keli ziuri i informatika kaip i hobi, darba.. P.S. as pats informatikas, studijuosiu ne Lietuvoje, bet ir Lietuvoje pildziau: buciau istojes ir i programu sistema, bet kazkodel trauke i KTU informatika.. P.S2. labai gerai apibudina informatikos studijas lietuvoje kompiuterija.lt forumas- ten daug informacijos, jei neistryne tu temu. Nors jau biski per velu rinktis
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-29 21:43:59 | Nuoroda
kas siais metais ystojot y VU informatika.Rasykit man y skype modaszzz arba y e-mail
Žinutė parašyta: 2012-07-02 16:40:54 | Nuoroda

Sveiki, aš ateinančiais metais būsiu 12-tokas ir norėčiau labiau pasidomėti apie įvairias studijas, į kurias planuočiau stot.

Aš jau seniai esu apsisprendęs stoti į Informatika/Fizika/Inžinerija, tik tiksliai nežinau kuri studiju programa man labiausiai tiktu.

Iš esmės aš noriu dirbti prie technologijų, kanors savo kurti kad ir prie kompiuterio, bet nebūti koks nors "Code Monkey". Tikrai gaudausi kompiuteriuose, bet neskiriu tiksliai ką daro žmonės po Informatikos, Informacinių technologijų, programų sistemos studijų. Gal galite kasnors patarti, pasiūlyti? 

 

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2012-07-02 17:04:58 | Nuoroda
Kadangi, kaip žinia, LT univeruose informatikai būna rengiami gana plačiam požiūriui, t.y. po studijų tu gali būt kokios tik nori srities darbuotojas. Tiesiog kur tave traukia, manau, išsiaiškini per tuos ketverius studijų metus. Nes baigus mokyklą puiku, jei žinai kryptį, kuri tikrai patinka, pvz. informatika. Bet žinot, kad ateity būsi svetainių kūrėju, taikomųjų programų kūrėju, žaidimų programuotoju, įmonės kompiuterių administratorium ar dar kuo, yra mažai realu. Nemanau, kad labai skiriasi galimybės, ką gali daryt po įvairių krypčių IT studijų. Tiek Programų sistemos, tiek informatika ar jos inžinerija yra labai panašūs dalykai, užtenka pasižėt į studijų programas. Tiesiog nuo tavęs priklauso, kokia bus motyvacija ir kokia kryptim norėsis patraukt. Mano nuomone yra maždaug taip^^
Žinutė parašyta: 2012-07-02 18:32:17 | Nuoroda

Ką manote apie informatikos studijas Klaipėdos universitete ? :)

  • Fizika / VBE 24
  • Informacinės technologijos / VBE 70
  • Istorija / VBE 52
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 91
  • Matematika / VBE 61
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą