Vartotojo Ray Ray pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-24 12:15:25 | Nuoroda
farce13 rašė:

Katik gavau sms, taip pat, kaip ir daugeliui, parasyta, kad nepakviesta. Taciau lamoj parasyta, kad pakviesta i VK. Kam isvis uzsisakiau sita paslauga, tik veltui lita praradau...  

 Man ir penkiems draugams viskas kaip iš pypkės buvo dar vakar. Kas Lamoj parašyta su VF, tas ir SMS'u.

Žinutė parašyta: 2010-07-24 12:20:49 | Nuoroda
NONcom rašė:
Ray Ray rašė:

Atrodo, kad dažnas iš jūsų rašėt savo stojimus nes su galva, o su nežinia kuo. Gal gido reikėjo? Rezultatus matėt, svaigt su tokiais dalykais nėra laikas, rašyt pagal balus, jei jie blogi, pirmas mokamas vietas, o paskui tik nemokamas, jei labai norėjosi. Kiti išvis pasmerkti - supylė visas dvylika nemokamų ir niekur per pirmą turą neįstojo.

 Nėra skirtumo rašai pirma mokamas ar nemokamas. Jos tarpusavy nesusiję šiemet. Nes visi gauna po pasiūlymą iš mokamos ir nemokamos. O žmonės žinojo savo rezultatus, pajėgumus ir panašiai. Visi orientavosi pagal praeitų metų pereinamąjį balą. O jis labai pakilo. Tad čia neišbursi, kaip kas kur ir kodėl.. 

 Na taip, mokamos ir nemokamas nėra susijusios, mano mintis kita. Specialybė ir universitetas/kolegija, į kurią gali įstoti. Daug kas rašė VU pirmais numeriais tiek mokamas, tiek nemokamas, kaip rašė laikraščiuose, visi ten tikrai sutilpt negalėjo. Esmė ta, kad stojimas nėra loterija, loterija yra nebent lietuvių egzaminas. Čia viska suskaičiuoja protingoji mašina, tai yra kompiuteris, ir nieko nebepakeisi. Mano balas vos 17,7 ir gavau VF, nes nestojau į kosmosus, o pagal aukštą pagrindinį balą.

Žinutė parašyta: 2010-07-24 12:28:33 | Nuoroda
RAMINTTA rašė:

Norėjau paklausti.... Ar įmanoma antrame ture įstoti į VU VF anglų filologiją+užsienio kalba, arba VDU?

 Su tavo balais i VU tai VF sunkiai antram ture, i VDU gali bandyt.

Žinutė parašyta: 2010-07-24 12:46:16 | Nuoroda
RAMINTTA rašė:
Solvita rašė:
Plangtonas rašė:

 Del VF vietu viska suzinojome vakar. del VNF vietu viska suzinosime nuo 23d iki 29. uzsisakyti zinute reik taip patogiausia. O treciasis etapas bus nuo 29 iki rugpjucio 9. tik kas neaisku tai iki kada su iniverais sutartis galima pasirasyt

 nusipezejai

 jo, kažką čia jis ne to sušnekėjo. VNF turi sužinot šiandien, nes jau antras etapas prasidėt turi.

 Jo, tas zmogelis rimtai nusisnekejo. Pagal pradini Lamos pastyma turejo po 2h VNF but po VF, bet tai tiesiog nenutiko.

Žinutė parašyta: 2010-07-24 13:25:36 | Nuoroda

VNF jau yra. Matau pas save.

Žinutė parašyta: 2010-07-24 13:25:40 | Nuoroda

VNF jau yra. Matau pas save.