Vartotojo Uncle_Sam pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-24 16:31:23 | Nuoroda

Johny B > Nežinau, gal ir tavo tiesa. Bet faktai lieka faktais, vias daugiau žmonių praranda amą sužinoję, kad įstojo į kokią 9, 10, ar 11 vietas savo prašymuose. Natūralu, kad tokiu atvėju kažkas čia ne taip :)

Korpusas > Kažko debiliškesnio negalėjai sugalvot? Kas čia per teiginys apie egzaminus? Gal turi statistinius tyrimus, duomenis, diagramas, rezultatus? AR TURI BENT VIENĄ SVARŲ ARGUMENTĄ, KAD JIE BUVO LENGVESNI?

Ar sakiau, kad rašiau beleką? 3 vieta, tai prašymo galas? Aš buvau GARANTUOTAS, kad ten įstosiu. Bet ne, pala, ko gero reikėjo numatyt kad bals kils 4 punktais, AR NE TAIP?

O tolesnis tavo postas yra visiškas briedas. Tai man dabar dėl statistikos rašyt prašymus į tas specialybes, apie kurias gyvenime negalvojau? Kuriose niekada savęs nerealizuosiu? Jei noriu mokytis teisę, tai ir rašau prašymą ten.

Man reikia diplomo, tai aš va įstosiu, ir baigsiu aukštąją mokyklą - primeti, kad šių metų abiturientai remiasi tokia fraze, nors jetau, nė velnio neišmanai. Dar vienas ledinis tavo teiginys pabaigai - tuos ir tuos mokslus mokytis lengviau nei anuos.

Tokie wisemenai kaip tu, tikrai nereikalingi. Geriau spustelk mažą X naršyklės viršuje. Sekmės tau gyvenime.

Žinutė parašyta: 2010-07-24 16:34:04 | Nuoroda

Lauryna > Na, stebuklas gana didelis. Turbūt nei vienais metais nebuvo tokių drastišku permainų kaip šiais, visame tame ką liečia švietimas, įskaitant ir stojimus.

Žinutė parašyta: 2010-07-24 16:58:51 | Nuoroda
Car0line rašė:
Jomajo rašė:

sakot jus kaip galejo per pusantro pakilt... pf. Manes neprieme i SMK teise Klaipedoje su 17KB, nors praeitais reikejo 11.58:DDDD

 o m g

 OMGx2

Žinutė parašyta: 2010-07-24 17:10:55 | Nuoroda

Korpusas > Iš tavo pasisakymų galima spęsti, kad save laikai Dievu :) Tas palyginimas su maximos kasa jau nusibodo, nieko naujo.

grytė > Manau pateikiau keletą argumentu už ką galima kaltinti tam tikras Lietuvos institucijas :) O jei manai, kad aš aklai kažką kaltinu, dėl to, kad neįstojau  - klysti. Kalbėjau apie stojimus su ne vienu, ir ne dviem žmonėm kuriuos gerai pažįstu, atestatai su pagyrimais, iš egzaminų šimtukai, olimpiadų dalyviai, jie žino ko nori, surašė prioritetus pagal savo norus ir egzaminų rezultatus, ir ką tu manai? Tos pačios 9, 10, 11 vietos. Jetau, vieną edukacinį straipsniuką galėjo parašyti kokia lama, nes tikrai daugelis liko nežinioje KB klausimais. Aš pats buvau informuotas, kad KB KRIS o ne KILS. Tai tokios tokelės mielieji :)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 18:05:28 | Nuoroda

Vtrgv > Šitas post'as man užkliuvo, šiaip, pamąstymui:

"visa laika mokiausi, buvau pirmune, nuosirdziai dariau namu darbus, ruosiausi kiekvienam kontroliniui, islaikiau egzaminus virs 90, baigiau raudonu ir neistojau. Tai turbut tokie zmones kaip as tikrai durniai, kad naiviai tiki, jog Lietuva puoseles dirbancius zmones:)"

Gal ir tavo tiesa, bet dėl "niekam nereikalingi" nesutinku, kad ir ką tu man sakytum. Nekalbėk už visumą, nes kvailai atrodai, dar vieno dievuko šioje temoje nereikia. Tie "visi" nėra kažkoks stereotipas. Ir aplamai kiek galima p*st protą? Kai tik užeina kalba apie soc. mokslus, prasideda eilės žinučių kokie jie nereikalingi, ir kiek jų daug prišikta. Ok, peace, smagu, malonu, lai taip ir būna. Gal aš noriu būti dar vienu "šūdu" darbo biržoje.

Žinutė parašyta: 2010-07-24 18:09:33 | Nuoroda

Homožaltys > Visai pamiršau pagalvot apie egzaminų reformą, ir kaip tai įtakos stojimų KB. My bad.

Žinutė parašyta: 2010-07-24 18:41:32 | Nuoroda

Vtrgv > Kuo save laikai? Kūrėju? Perkant automobilį ko gero ir antrą reiketų nusipirkti, jei pirmasis sugestų? Kvailesnio teiginio neskaičiau, jei man nepatinka matematika, tai kokio velnio pie jos kišt nagus? Nu nežinau, turbūt ne man suprast tokios aukštos filosofijos esmę.

Soc/hum mokslai niekam nereikalingi :))))) Taip, tokių specialistų dabar mūsų šalyje nė su žiburiu nerasi.

Tokių pat vaikinų, merginų - kas čia per debilizmas? Bandai vest sveiką diskusiją, ir visada bent vienas wisemen'as atsiranda. Kiekvienas žmogus yra unikalus, kaip ir jo ambicijos, siekiai, norai, ir visa kt.

Žinutė parašyta: 2010-07-24 18:47:07 | Nuoroda

Void > Būtų labai malonu jei numestum kokį link į bendro priėmimo dokumentą kuriame rašoma, kad svarbesni NE tie kurie geriau išlaikė, o TIE kurie aukščiau parašė mokyklą.

Lempų nešaudau, į teisę norėjau, tiesiog "ant durniaus" parašiau univerus kaip ir daugelis kitų abiturientų. Buvau garntuotas, kad įstosių į 3 vietą, t. y., SMK teisė vf, NL. Aišku jei tavo teiginys teisingas, kaltė bus mano.

Žinutė parašyta: 2010-07-24 18:51:33 | Nuoroda

vtrgv > Gerai bose, gal galima būtų sužinot mano kaltę? Ar aš kaltas, kad stojau? Kad rašiau į teisę? :D

Raminta > Don't know dat

Žinutė parašyta: 2010-07-24 18:53:52 | Nuoroda

Na kaip matai teisybės ieškau :D Bet vargiai kas keisis ;)

O dėl keitimų.. 100 procentų esu tikras dėl prioritetų, juos tikrai galėsi keist.

Žinutė parašyta: 2010-07-24 22:14:49 | Nuoroda

RAMINNTA > Dėja, bet aš ieškau TEISYBĖS :) Kaip galima diskusija gadint kažkam nuotaika? Juk forumas tam ir skirtas - diskutuot. Nieko ir nekaltinu, nebandau kaltės jausmu kažką pateisinti. Per AŽ juk šnekėjom apie mano situaciją ;)

Tautvis > Sakai numatyt.. Keista, bet labai daugelis to NENUMATĖ.

Alanas > 10 balų. Labai objektyvus post'as.

Void > "Pirmu rašo žmonės, kurie tikrai tai nori studijuoti, tiki ir apytikriai žino balus, o ne - žinojau kad neįstosiu, bet parašiau pirmu numeriu."

Weirdo. Ne aš nenoriu studijuot, bet visvien rašau prašymą. Taip? Taip reikia daryti? Tikėjau, manu daugelis tikėjo, ir balus labai gerai žinojau (KB - 4 didesnis nei pernai), ką prarandu parašydamas pirmu numeriu universitetą? Juk tokia proga tik kartą gyvenime pasitaiko, tai sakau, gal laimėsiu loteriją. Tokių žmonių daugelis, kurie pirmoje vietoje rašė tai kas ne jų nosiai, nesivadovauju kažkokiais stereotipais ar nesveikais principais. Kadangi šiais metais susidarė tokia "įdomi" situacija, tai ir prioritetai turėjo kur kas didesnę reikšmę o ne KB. Galvą dedu, kad nebuvo (o gal ir nebus!) dramatiškesnių stojimo metų nei šie. Kalbant apie švietimo sistemos pokyčius, ir šį pirmą prisvilusį blyną.

Studentte > Dėkui už palaikymą.

Žinutė parašyta: 2010-07-25 01:12:33 | Nuoroda

Sutinku, kad LAMA nedarė konspiracijos, tiesiog tapom bandymo aukomis.

Žinutė parašyta: 2010-07-25 06:17:37 | Nuoroda

Jetau, kažin ar pervertinau, siekiau kolegijos (ar tai padangės? Elitas?) Ir balas pakilo ne KAŽKIEK, o 3-4 balais, bent jau man. Pripažink, praktiškai niekas neprognozavo tokių kilimų. Visose temose žmonės minėdavo 2009 metų KB, ir jais rėmėsi. Na ką gi, nieko nepakeisiu dabar, teks antram ture dalyvaut.

Žinutė parašyta: 2010-07-25 06:18:42 | Nuoroda

Plius kolegijos šiais metais tapo DAUG sunkiau pasiekiamos, atsižvelgiant į kilusius KB.

Žinutė parašyta: 2010-07-25 06:20:07 | Nuoroda

Taip

Žinutė parašyta: 2010-07-25 09:42:23 | Nuoroda

Yesyesyo > MAN iš mokslo tolkas yra.

Xyne > Pilnai su tavim sutinku, bet kaip ir sakiau, kitoje srityje nerealizuočiau savęs. Žmonės kurie stodavo į kolegijas dažniausiai ir laikė MBE, kai jie dar egzistavo. Toks stereotipas, tad keista, kad su normaliais VBE balais neistoji i kolegija. Na bet čia koja pakišo ankščiau temoje minėti faktoriai.

Žinutė parašyta: 2010-07-26 00:48:18 | Nuoroda
juodaroze rašė:
vtrgv rašė:
juodaroze rašė:

Labas, temos autoriau. Galiu papasakot, kad mano tėtis dirba VU viename iš fakultetų ir sakė, kad pusė pakviestų studijuoti studentų, kur gavo univeras sąrašus, negavo kvietimų lamoj bpo į tą specialybę. ta prasme vyksta betvarkė, nes gavo jau sąrašus, kas įstojo, o tie žmonės net nežino, kad jie įstojo. (kažkaip panašu, kad gavo kvietimus kitur..) neaišku, kokia čia velniava vyksta.

 stai cia jau idomiau, jeigu tiesa. o univeras informavo lama bpo, kad kilo tokios problemos? skambinkit tada i univerus ir domekites, ar jusu nera gautuose sarasuose.

kitas klausimas, ar cia vf, ar vnf vietoms taip? nes abiturientai ir turejo gaut 2 pakvietimus - viena vf, antra vnf. reiskia, univeras galejo gauti 2 sarasus - vf ir vnf, o kas pasirinko vf (gal ir kitame univere), jau aisku vnf nesidomes.

 čia vakar sakė, tada kaip tik skelbė vnf, tai sakė, kad vf nu negavo vis tiek kai kurie žmonės kvietimų. tam langelyje kur turėjo atsirast, jis neatsirado. ir negali univeras tokio žmogaus priimt, kadangi pasirašant studijų sutartį atspausdina tą prašymą kur tavo 'kvietimas', o ten tuščia... gal dabar jau susitvarkė, gal vakar vakare kas nors gavo kvietimus į vf vietas. šitam forume skaičiau, lyg vienas žmogus gavo į vf vakar, nors į vnf turėjo skelbt. kažkaip čia keistai viskas. :/

 Oho. Kažin ką daryt šituo klausimu...

Žinutė parašyta: 2010-07-26 12:28:50 | Nuoroda
busimoji rašė:
ignas90 rašė:
ruduoas rašė:

galit kas nors paaiskinti apie tas diagramas, jeigu mano balas yra aukstesnis nei paskutiniojo pakviesojo, ka tai reiskia? ar tai nereisia kad  istojau/???/ padekit suprast maldauju,arba man tuoj vaziuos stogas

 ten rodomas paskutinis pakviestas vnf

 Rodykle rodo paskutini i vf ,o bruksnys i vnf kaip suprantu

 Skaitykit legendą,

Brūkšnys - paskutinis pakviestas stojantysis į šią krypčių grupę. Pvz, "1.1.6. socialinių mokslų studijų srities teisės krypčių grupė".

Rodyklė - paskutinis pakviestasis būtent į tam tikrą studijų kryptį. Pvz, VU teisė

O vf ir vnf kaip supratau priklauso nuo kokio tipo prioriteto prašymo žiūrite diagramą.

Žinutė parašyta: 2010-07-26 12:41:43 | Nuoroda

Klausykit, o kaip LAMA sužinos, kad su niekuo sutarties nepasirašei? Na ta prasme, kad antrame ture nebūtų problemų

Žinutė parašyta: 2010-07-26 12:50:58 | Nuoroda

Adeira > Reikėjo tiesiog daugiau informacijos.. Pasižiūrėk kiek abiturientu pasimetę, kiek klausimų forumuose, kiek neaiškumu. Not cool :)