Vartotojo Johnny B pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-26 19:49:42 | Nuoroda

Dar visur rodo, jog nėra niekas pasirašę sutarčių.

Žinutė parašyta: 2010-07-27 22:03:29 | Nuoroda

Fizika, kad ir kokia ji (kad ir MTFV), jau yra šaunu ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-28 12:51:00 | Nuoroda

Mane galit pasiekti > joniss5

Studijuosiu MTFV.

Žinutė parašyta: 2010-07-29 17:56:02 | Nuoroda

MTFV ;)

Žinutė parašyta: 2010-08-05 17:13:52 | Nuoroda
Kenas rašė:

kiek girdejau virs 10 paneliu turetu but MTFV :) 

 woohoo :D

bet kokiu atveju palaikau visas merginas studijuosiančias fiziką ! ;) (ir ne vien todėl, kad pats studijuosiu) :)

 

Žinutė parašyta: 2010-08-05 17:18:53 | Nuoroda
Milda* rašė:

Norėčiau išgirsti nuomonių apie bendrabučius Vilniuje - kurie geriausi, į kuriuos geriau neiti? Prioritetai - saugumas, ramybė bei tvarka. Pati studijuosiu VU istoriją, tačiau nežinau ar gausiu bendrabutį, ir šiaip apie Saulėtekį visko teko girdėt... Pasidalinkit nuomonėm.

 Dar galima rinktis???

Šiaip kiek žinau, tai bendrabučiai yra skiriami pagal fakultetus, tad jei ką ir eis pakoreguoti, tai nebent būsimą kambario vietą ir kambarioką. Žinoma, tiksliau reiktų pasikonsultuoti su studentais.

Žinutė parašyta: 2010-08-05 17:24:15 | Nuoroda

Kartais tas "lengvas" yra apgaulingas...

O ir šiaip, mano manymu, patį egzaminą turėtų labiau suderinti, t.y. sudaryti užduotis pagal sunkėjimo grafą, o ne taip, kad 20 lengvų ir 21 tokia, kad riskis per galvą...

Bus matyt, bet ir bet kokiu atvėju tiems kas mąsto ir bent šiek tiek mokinasi siurprizų neturėtų būti.

Žinutė parašyta: 2010-08-07 10:23:54 | Nuoroda

Visų pirma, įdomiausia, jog tokia specialybė yra iš viso rašoma. Net ir rašant kuo daugiau galimybių įmanoma rasti, kad ir visas 12 į tą pačią sritį. Visgi, jei rasai tam tikra specialybe, tai ne veltui gal ja rasai? Na, jei ne. Visada gali perstoti.

Žinutė parašyta: 2010-08-07 19:46:24 | Nuoroda
666666 rašė:

Na tas paskutinis uzd. tai isties zudantis.Bet realiai tai taip ir pasimato kas idealiai moka matieka,o kas visgi kukliau.

 o ir be jo galima šimtuka gauti, tad koks tikslas?

geriau būtų tiesiog palaipsniui sunkėjantys, to praėjusiais metais nebuvo, buvo tipo: labai lengvi, lengvi, daugmaž vidutiniški ir... paskutinis...

Žinutė parašyta: 2010-08-10 14:47:53 | Nuoroda

Fizikos egzaminas.

Diskusija apie egzamino pobūdį, užduotis, sudėtingumą arba apie tai ko tikites, kodel laikote ar tiesiog kodėl mokotės fiziką.

;)

 

Žinutė parašyta: 2010-08-10 14:58:46 | Nuoroda
schaba rašė:
Kenas rašė:

kiek girdejau virs 10 paneliu turetu but MTFV :) 

 Apskritai, penktadalis į fizfaką įstojusiųjų - panos :>

 na nesupykciau jei butu ir atvirksciai (ale filologija)... :D

 

 

Žinutė parašyta: 2010-08-11 12:07:15 | Nuoroda
schaba rašė:
Johnny B rašė:
schaba rašė:
Kenas rašė:

kiek girdejau virs 10 paneliu turetu but MTFV :) 

 Apskritai, penktadalis į fizfaką įstojusiųjų - panos :>

 na nesupykciau jei butu ir atvirksciai (ale filologija)... :D

 Tai reikėjo į pedagoginį stot, jei haremo nori.

 Ne. Ne dėl to stojau...

Žinutė parašyta: 2010-08-11 12:08:24 | Nuoroda
historia rašė:
moterys fizikės...tapats, kas jūrų kiaulytės - nieko bendro nei su jūra, nei su kiaule...

 e, nereikia krauti, viskas čia suderininama, ir dar kaip...

Žinutė parašyta: 2010-08-11 12:32:50 | Nuoroda

^ Pats pilstai iš tuščio į kiaurą. Sakai, jog žmogus nesuteikia konkrečių argumentų, o pačio pateikti taip pat gan silpni ir nieko neįrodantys, t.y. beprasmiai. Beje užkliuvo ir tai, kad įvardijai galimybę studijuoti ISM nemokamai kaip kokį privalumą finansiškai nepajėgiems, tačiau ta galimybė - 20,5 konkursinio balo, t.y. kaipo privačios mokyklos tikslas išlieka prisitraukti kuo daugiau pinigų ir savotiškai investuoti į tuos kelis (taip tai visgi pliusas). Tačiau taip pat vargu ar įvardindamas profesionalių darbuotojų, dėstytojų kolektyvą sukuri kažkokią pozityvią atsvarą SSE atžvilgiu, nes čia taip pat galime padiskutuoti, ar SSE jie nėra geresni. Į diskusijas įveldami šalių, kuriuose yra šie universitetai, ekonominę padėtį praktiškai nepasakote nieko, daugelis stodami į šiuos universitetus žiūri į tarptautinę rinką, o bet kokie vietines rinkos vertinimai yra gan beprasmiai, ypač iš dabartines perspektyvos. Žinoma, jūsų požiūriai gan šališki, vienas studijuojantis SSE, kitas - būsimas ISM studentas, tad kitko ir tikėtis nelabai ir galima.

Mano nuomone, SSE > ISM. Ir tikrai manau, jog aš neklystu.

Žinutė parašyta: 2010-08-11 13:35:18 | Nuoroda

Egzaminų rezultatai gan puikiai atspindi mokinio žinias, ryžtą ir supratimą, bei įdėtą darbą.

 

O šiaip tai - susitiksime fizfake! (pats MTFV studijuosiu)

Žinutė parašyta: 2010-08-12 16:58:32 | Nuoroda
_Iveta rašė:
Sandrittta rašė:
_Iveta rašė:

Vajergau,  jus jau rimtai apie egzaminus galvojat? as iki paskutines dienos nesuvokiau, kad 12oje klaseje esu ir kad jau tuoj tuoj egzaminus laikysiu :D bet manau kad visai neblogai man pasiseke, maziau nervuokites ir TIKRAI patariu- nieko "nekalkit", nes per jauduli viska pamirsit.. logiskas mastymas padeda, tas tai tikrai :)

 o as tik galvoju kaip reiks ta istorija iskalt :DD man tie egzaminai jau pradejo naktim sapnuotis, syrit pabudau ir pagalvojau kaip gerai, kad cia tik sapnas :D

 Jokiu kalimu! Ypac su istorija, tikrai! Kaip pataria, skaityt skaityt ir skaityt, nors pati nieko neskaiciau, tik saltinius dariau, oj kiek dariau, bet man idomu buvo, tad sunku ir nebuvo :) Istorija turi suprasti, kas kaip vyko ir del ko vyko, o ne tik zinot sausus faktus, manau, siu metu egzaminas tai puikiai irode, kad sausi faktai nieko gero neduoda :) o ir datu nekas tebuvo...

 Šaltiniai taip pat reikalauja ne tik teksto suvokimo, bet ir faktinių žinių, žinoma, šaltinių ir įvairiausių istorinių įvykių nagrinėjimas (kas-kaip-kodel, priezastys-bruozai, principai-padariniai) ir yra tas pozityvus mokymasis, žinoma, pasiėmus knygą ir skaitant dešimtkart tikintis ką nors įsiminti nėra tinkamas būdas pasiruošti egzaminui, bet visgi perskaityti ir įsigilinti vertėtų. Taip pat, mano nuomone, šių metų egzaminas nebuvo toks jau puikus, kaip ir daugelis pritarė - parašėm dar vieną teksto suvokimą (pirmasis-lietuvių kalboje). Visgi galėčiau turėti priekaištų ne šiam vienam egzaminui, tad galiu tik palinkėti būsimiems abiturientams kuo palankesnių egzaminų, ir tiek... :)

Žinutė parašyta: 2010-08-15 11:47:20 | Nuoroda
laipsnis rašė:

Gal kas zinote, kuria diena skelbs VU zmoniu sarasa,kurie gavo bendrabuti?

 Turėtų rugpjūčio 17. bustas.vu.lt

Žinutė parašyta: 2010-08-17 20:28:05 | Nuoroda
Bardakas rašė:

 Sumažinus nuotrauką iki mažiausio dydžio, vistiek per didelė. Kartojasi situacija kaip su LAMA : ))

 o gal per maza? :)

Žinutė parašyta: 2010-08-18 12:33:51 | Nuoroda
Gerda.R rašė:

gavau sms nuo LSP.lt "Sveikas LSP.lt drauge. Del techniniu kliuciu prasom dar karta ikelti savo nuotrauka i LSP.lt sistema ir uzsisakyti LSP gamyba. Atleisk uz nepatoguma"

tai kaip supratau, vėl viskas iš naujo. Gausiu tą LSP turbūt per kalėdas...

ir kodėl "prasom", o ne "prašome", "atleisk", o ne "atleiskite"???

 Toks nepatogumas teko ne tau vienai, daugeliui, jei ne visiems.

^ nes "drauge" :D

Žinutė parašyta: 2010-08-19 11:15:47 | Nuoroda
Ishganytojas! rašė:

as tai manau, kad egzaminu rezultatai yra loterija - kaip tau ta diena susimaste, tiek ir gavai. Nepasakyciau, kad tai parodo tikrasias zinias ;) 

 Nepritariu, kaip ir visiems sakau, jei tai loterija, tai žmogus su didesniu žinių bagažu turi didesni šansą laimeti. Tai galbūt neparodo maksimalių žinių, tam tikros temos gali būti atitinkamai sunkesnes nei kitos ir pan., tačiau su tam tikra paklaida (kad ir 10%).

Pvz. tu iš fizikos surinkai 98, kas yra tikrai labai aukštas rezultatas, aš surinkau 91, kas taip pat gan aukštas rezultatas (tai buvo, galima sakyti, labiausiai nepasisekęs egzaminas man, padariau tikrai daug kvailų klaidų ir pan., na, bet ne esmė).

Ar pagal tokius rezultatus galima spręsti, kuris moka fiziką geriau? Taip, iš dalies. Mus skiria 7% (apie 12taškų), kas yra gan daug. Su 10% paklaida (88-100 ir 81-100), matome, kad rezultatai visgi gan panašūs, o priklausomai nuo situacijos ("loterijos" principo) galėjo būti kitokie. Tikriausiai tu ir moki fiziką geriau, bet tai konstauoti pagal egzamino rezultatus esant tokiam skirtumui nėra 100% patikima. Jei aš būčiau surinkęs tokį balą, prie kurio pridėjus paklaidą maksimaliam variante gautusi mažiau nei tavo minimaliam (>20% skirtumas), manau, galima būtų taip teigti tikrai. Taigi, jei mano būtų mažesnis už 78, be abejones būtų žinomas geresnis fizikas. Žinoma, pasitaiko atvėju, kai žmogus ateina į egzaminą prastos savijautos ar yra veikiamas dar kokių kitų aplinkybių ir išlaiko egzaminą žymiai prasčiau nei jo galimybės, bet tokių atvėjų, jei yra, yra minimaliai. Nesant tokiom aplinkybėm netikiu, jog vieną dieną gali susimąstyti vienaip, o kitą dar kitaip, kad būtų didžiulis skirtumas, taip, skirtumas gali būti ir tikriausiai būtų, bet nežymus.